Τα αλληλέγγυα μαθήματα πραγματοποιούνται για 3η συνεχόμενη χρονιά στo στέκι πολιτικής, πολιτισμού & αλληλεγγύης KARDELEN ενώ απευθύνονται σε μαθητές που οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στο εγχείρημα αυτό, την περασμένη χρονιά, ήταν πολύ σημαντική η μεγάλη κινητοποίηση εκπαιδευτικών που ανιδιοτελώς παρείχαν τη βοήθεια τους ενώ η συμμετοχή των μαθητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όμως κάθε χρόνο οι μαθητές που εγγράφονται είναι ακόμα περισσότεροι. Γι’ αυτό το λόγο και η ανάγκη για συμμετοχή καθηγητών παραμένει μεγάλη.

ΑΜΕΣΕΣ ανάγκες για συνεισφορά καθηγητών στα εξής μαθήματα:
– Φυσική προσανατολισμού Γ λυκείου
– ΑΕΠΠ
– ΑΟΘ

Επίσης η συνεισφορά καθηγητών οποιασδήποτε ειδικότητας είναι αναγκαία.
Πέρυσι ήταν σημαντική και η βοήθεια φοιτητών οι οποίοι αναλαμβάνοντας μαθήματα Α και Β λυκείου ενίσχυσαν σημαντικά το εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων. Γι’ αυτό και φέτος συνεχίζουμε να τους καλούμε να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας!

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 6949667747

Facebook: https://www.facebook.com/StekiKardelen/

Αξίζει ακόμη να τονίσουμε ότι χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά των καθηγητών οι προσπάθειες είχαν αποτέλεσμα. Πολλοί μαθητές πέτυχαν τους στόχους τους και κατάφεραν να εισαχθούν σε διάφορες σχολές της χώρας.

Ήδη έχει ανακοινωθεί και στη σελίδα μας ότι φέτος τα τμήματα στην Γ λυκείου είναι πολλά και λόγω έλλειψης καθηγητών καθώς και επιπλέον χώρου οι εγγραφές σταματούν προσωρινά.

Ωστόσο για όσους μαθητές/τριες κάνουν εγγραφή θα δημιουργηθεί μία λίστα αναμονής έτσι ώστε μόλις βρεθούν καθηγητές & χώρος να καλυφθούν όλες οι ανάγκες!
Για την Α’, Β’ λυκείου οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 18 Σεπτέμβρη.