Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην αίθουσα της Emporiki Lesxi Ξάνθης το τουρνουά blitz που οργάνωσε ο Σκακιστικός Ομιλος Ξάνθης στο πλαίσιο των γιορτών παλιάς πόλης Ξάνθης.

Το τουρνουά ήταν ελβετικού συστήματος 7 γύρων με 46 συμμετοχές από Ξάνθη,Καβάλα, Δράμα και Αλεξανδρούπολη.

Στην 1η θέση με το απόλυτο 7/7 τερμάτισε ο Καβαλιώτης φοιτητής του Δ.Π.Θ. Καζαντζίδης Ηλίας, 2ος ήταν ο Παπαποστόλου Απόστολος και 3ος ο Αγοραστούδης Ιωακείμ.

1o Κορίτσι ήταν η νεαρή και ταλαντούχα Δούμου Μαρία που ήταν ταυτόχρονα και 1η στην κατηγορία Κ8.

Στις Ειδικές Κατηγορίες στην Κ14 1ος αναδείχθηκε ο Σαχινίδης Κων/νος από τη Δράμα, στην Κ12 η Κούτλα Αντιγόνη, στην Κ10 ο αδερφός της Κούτλας Νικόλαος από την Αλεξανδρούπολη και στην Κ8 το μετάλλιο πήρε ο Δαγκλής Κων/ντίνος ως 2ος αφού η νικήτρια στην κατηγορία Δούμου Μαρία ήταν 1η σε 2 κατηγορίες.

Στις βραβεύσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιάδης Θωμάς εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης και ο Πρόεδρος της Εμπορικής Λέσχης κ. Βασιλειάδης Βαγγέλης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και ειδικά αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους από τις γειτονικές πόλεις.

Ήταν μια όμορφη απογευματινή γιορτή.

 

Σκακιστικός Ομιλος Ξάνθης