Το φθινόπωρο είναι η εποχή των σταφυλιών. Τα σταφύλια είναι πλούσια σε βιταμίνες κι οργανικά άλατα.

Όση θρεπτική αξία έχουν ένα κιλό σταφύλια δεν υπάρχουν σε δέκα μεγάλες μπριζόλες ή σε είκοσι αβγά. Εκτός που σ΄αυτά βρίσκονται οι βασικές βιταμίνες, περιέχουν ως 20% ζάχαρη, που είναι τόσο ωφέλιμη.

Αν θέλετε να δείτε βελτίωση στην υγεία σας, δυό μέρες την εβδομάδα τρώτε μόνον σταφύλια και τίποτε άλλο.
Ο χυμός των σταφυλιών είναι το αποτελεσματικότερο διαλυτικό των κρυστάλλων και των όγκων του οργανισμού. Με την συστηματική σταφυλοθεραπεία διαλύονται και απορρίπτονται όλα τα ανόργανα στοιχεία του σώματος, που προέρχονται από την ανθυγιεινή διατροφή και τα οποία είναι αιτία όλων σχεδόν των χρονίων παθήσεων, γιατί εργάζονται εντατικά τα τέσσερα όργανα της απεκκρίσεως: οι πνεύμονες, το συκώτι, τα έντερα και το δέρμα.

Ο σκοπός της σταφυλοθεραπείας είναι να αποτοξινώσει το ήπαρ, το έντερο, τα νεφρά, να θεραπεύσει γαστρεντερικά προβλήματα, τη δυσκοιλιότητα, τις ρευματικές παθήσεις, την ουρική αρθρίτιδα και την υπέρταση. Επίσης, βοηθάει στην απώλεια κιλών και στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών χαρίζοντας σας ένα λαμπερό δέρμα.

Δίαιτα αποτοξίνωσης με σταφύλια 3 έως 7 ημερών

Την δίαιτα μπορείτε να την εφαρμόσετε από 3 έως 7 ημέρες. Η εφαρμογή της δίαιτας για 3 ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια μέχρι και 2 κιλών ενώ αν την εφαρμόσετε για 7 ημέρες θα χάσετε μέχρι και 5 κιλά.

1η Ημέρα
500γρ. σταφύλια

2η Ημέρα
1,5 κιλό σταφύλια

3η Ημέρα
2 κιλά σταφύλια

4η Ημέρα
2 κιλά σταφύλια

5η Ημέρα
2 κιλά σταφύλια

6η Ημέρα
2 κιλά σταφύλια

7η Ημέρα
2 κιλά σταφύλια

Κανόνες Δίαιτας

– Καταναλώνετε καθημερινά 1,5lt έως 2lt νερό

Επιτρέπεται
– Ροφήματα βοτάνων

Δεν επιτρέπεται
– Καφές
– Αναψυκτικά
– Αλκοόλ
– Ζάχαρη ή γλυκαντικό σε σκόνη

Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθήστε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.

Πηγή: govastileto.gr