Τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μοναδικής αξίας τεράστια διάκριση στο βιβλίο με τα ρεκόρ «Guinness» για την παρασκευή της μεγαλύτερης Καριόκας στο κόσμο, στον Πρόεδρο κ. Στυλιανό Μωραΐτη, στα μέλη του Δ.Σ., στο προσωπικό και σε όλους τους συντελεστές του ΕΒΕ Ξάνθης.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους οραματίστηκαν και συντόνισαν την όλη προσπάθεια, σε όλους τους επαγγελματίες του Ν. Ξάνθης που με μεράκι «αγκάλιασαν» και στήριξαν την όλη προσπάθεια.
Αποδείξατε όλοι μαζί στην πράξη ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται».
Δώσατε με την επιτυχία σας ελπίδα να αναθεωρήσουμε και να προσβλέπουμε σε αισιόδοξα μηνύματα. Σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που διάγει η πατρίδα μας, με την αγάπη σας για αυτό που λέγεται δημιουργική ανάδειξη, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, ανοίξατε τους δρόμους για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία νέας πραγματικότητας. Ένα βραβείο αναγνώρισης και καταξίωσης που δείχνει τον πραγματικό δρόμο που πρέπει να χαράζει η όποια πολιτική και σχεδιασμός τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας, κάτι στο οποίο επιμένουμε και πάντα στηρίζουμε.
Σας ευχόμαστε και εις ανώτερα