«Απαγόρευση κυκλοφορίας- στάσης και στάθμευσης στην διασταύρωση των οδών Άργους και Αντιγόνου, την Τρίτη 23-08-2016 και την Τετάρτη 24-08-2016.».

 

 

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 “Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας”.
  2. Το γεγονός ότι  την Τρίτη 23-08-2016 και την Τετάρτη 24-08-2016 θα πραγματοποιηθούν επισκευαστικές εργασίες επί του οδοστρώματος στην διασταύρωση οδών Άργους και Αντιγόνου.
  3.  Το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς, κατόπιν  εγκατάστασης ειδικής σήμανσης.
  4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.-     Απαγορεύουμε την κυκλοφορία, την στάση και την στάθμευση των οχημάτων   όλων των κατηγοριών στο κομμάτι της οδού 19η Μαΐου με κατεύθυνση από οδό Αντιγόνου προς οδό Άργους και την εκτροπή των οχημάτων που κινούνται επί της οδού 19ης Μαΐου προς οδό Αντιγόνου με την κυκλοφορία τους να πραγματοποιείται από την άνοδο της οδού 19ης Μαΐου, προκειμένου εκτελεστούν επισκευαστικές εργασίες επί του οδοστρώματος , από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 23-08-2016 έως και την Τετάρτη 24-08-2016.

2.-   Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα   τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

3.-   Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.