Οι παρακάτω ανακοινώσεις της Αστυνομίας της Κομοτηνής και της Ξάνθης απλά επιβεβαιώνουν το κακό που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Θράκη, αφού οδηγεί πλέον τους πολίτες αυτών των δύο πόλεων να κλέβουν πράγματα ευτελούς αξίας μόνο και μόνο για να ξεγελάσουν την πείνα τους.

Τα λόγια πλέον είναι περιττά και αν οι αδίστακτοι πολιτικάντηδες δεν λάβουν μέτρα, σε λίγο, οι πολίτες δεν θα κλέβουν αναψυκτικά και παγωτά, αλλά θα σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα κομμάτι ψωμί και μακάρι να βγούμε ψεύτες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Συνελήφθη την 9-8-2016 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 64χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο επιχείρησης διάφορα αναψυκτικά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αναψυκτικά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Συνελήφθη την 10-8-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 15χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε εξωτερικό ψυγείο καταστήματος, στην Ξάνθη και αφαίρεσε διάφορα παγωτά. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα, τα οποία παρελήφθησαν από το δικαιούχο τους.