Τελικά «ματιάστηκε» η σκουπιδιάρα;

 

Ο Δήμος Ξάνθης διαθέτει τεχνολογία και δεν κάνει –τουλάχιστον όπως στο παρελθών –ρουσφετολογικές προσλήψεις στην καθαριότητα, όπου στην συνέχεια αυτές οι προσλήψεις μεταβλήθηκαν σε «κομματάρχες» και κανόνιζαν σε κάθε εκλογές, ο πρόεδρος της καθαριότητας, να ξαναβγεί πρόεδρος.

Κάτι ανάλογο  γινόταν στην ΔΕΥΑΞ και πάει λέγοντας.

Να κάτι τέτοια βλέπει  ο προοδευτικός Χατζηθεοδώρου της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να «σπάσει» την σαπίλα του κατεστημένου, προωθώντας όμως τα… «δικά του» παιδιά; Τώρα αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για να τα καθαρίσει όλα αυτά δεν το ξέρω. Πάντως πολύ ακούγετε το όνομα του για τον Δήμο Ξάνθης. Άντε να γίνει δήμαρχος να μας πει που είναι η σκουπιδιάρα γιατί την ψάχνουμε.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Είδαμε με έκπληξη την περασμένη εβδομάδα, την μηχανοκίνητη σκουπιδιάρα του δήμου στους δρόμους του κέντρου και μετά…δεν την ξανάδαμε.

Τώρα βέβαια, κάποιος από το δήμο θα πει να πάμε σε οφθαλμίατρο, όμως εμείς επιμένουμε. Την είδαμε απέναντι από το εργατικό να σκουπίζει στο αριστερό κομμάτι του δρόμου. Έχουμε και ντοκουμέντα για τους άπιστους Θωμάδες.  Μπράβο είπαμε, ο δήμος Ξάνθης αξιοποιεί την τεχνολογία.

Την επομένη ημέρα την αναζητήσαμε γύρω από την πλατεία. Δεν την είδαμε.

Την αναζητήσαμε κατά Μ. Καρολή μεριά, πάλι δεν την απαντήσαμε.

Τουλάχιστον είπαμε, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, στο παζάρι όπου πολύς είναι ο κόσμος και όλο και κάποιος Ξανθιώτης θα πει «μπράβο» στο δήμο.

«Τσούκου», ούτε εκεί ήταν.

Αναρωτηθήκαμε μην έπαθε η υγεία της, ρωτήσαμε δεξιά, ρωτήσαμε αριστερά, αλλά σκουπιδιάρα γιοκ.

Μάλλον –σκεφτήκαμε- όταν ο δήμος την έβγαλε να σκουπίσει  θα άρπαξε καμιά «πούντα», κανένα «βηχαλάκη» και έτσι  την ξανακλείδωσε εκεί που την κλειδώνει.

Μετά σκεφτήκαμε, μήπως βρε παιδιά την «ματιάσαμε» την σκουπιδιάρα και τώρα ψάχνουν ξεματιάστρα να την ξεματιάσουν;

Πάντως, εμείς την σκουπιδιάρα δεν την απαντήσαμε στους κεντρικού δρόμους της Ξάνθης.

Τώρα γιατί οι Ξανθιώτες πλήρωσαν αυτό το μηχάνημα,  και δεν την βάζουν να σκουπίσει, αυτό μάλλον ο δήμος θα μας το πει.

Εμείς πάντως σαν Ξανθιώτες, πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη.

Ακούσαμε  και κάτι «ξώφαλτσα» ποσά σε κάτι κολλητούς των τοπικών αρχόντων με ευκαιρία τις γιορτές παλιάς πόλης και ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια.

Σιγά μη την βρεις θα πει κάποιος.

«Ρωτώντας πάς στην πόλη λέμε» εμείς.

Πάντως την σκουπιδιάρα δεν την ξαναείδαμε στους δρόμους της Ξάνθης.

Λέτε να έχουμε αχρωματοψία;