ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Δεν γνωρίζουμε ποιο ακριβώς πρόβλημα έλυσε με τις επαφές του ο Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης σχετικά με την καθυστέρηση εισόδου των Βουλγάρων και Ρουμάνων τουριστών που επισκέπτονται την Περιφέρεια από την Μάκαζα-Νυμφαία, αλλά τα γεγονότα διαψεύδουν ως προς το χρόνο συντόμευσης εισόδου στην Χώρα μας   πολιτών άλλων Χωρών που προτίθενται  να μας επισκεφτούν για τις διακοπές τους.

Τρίτη πρωί, μία καθημερινή ημέρα, φαντασθείτε τι ταλαιπωρία περιμένει τους τουρίστες το Σαββατοκύριακο, αφού στον σύντομο χρόνο παραμονής μας στα σύνορα, η ουρά που σχηματίστηκε ξεπερνούσε τα 500 μέτρα και ο αριθμός των οχημάτων ξεπερνούσε τα 300.

Μάλιστα,  συμφωνήθηκε να δίνεται, απ ότι διαβάσαμε στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας, μία επιπλέον λωρίδα ελέγχου καθώς επίσης θα επισπευσθούν οι διαδικασίες διέλευσης λεωφορείων.

Untitled XASAPIS 5

Όχι οι Υπουργοί, αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει άλλες προτεραιότητες από το να ανασάνει, μέσω του τουρισμού, οικονομικά η Περιφέρεια.

Οι δε βουλευτές της Περιφέρειας, παραμένουν θεατές και γλάστρες σε σαλόνια που είναι ντυμένα με ακριβό δέρμα και τα πληρώνουν οι πολίτες.

Καλό θα είναι ο κ. Παυλίδης, πριν βασιστεί σε πρωτοβουλίες της Αθήνας, να μην δηλώνει πράγματα τα οποία τον εκθέτουν.

IMG_20160802_083906 Majaza 2

IMG_20160802_083915 Makaza 3