Στους εορτασμούς των γενεθλίων της εγγονής του Γλίξμπουργκ, Μαρίας-Ολυμπίας στη Μύκονο

Είναι μια γαλαζοαίματη που έχει απασχολήσει αρκετά τα media με το στιλ, το κομψό lifestyle, τoν κύκλο των socialites που την περιβάλλουν και το φημολογούμενο φλερτ της με τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας.

Η 20χρονη Μαρία-Ολυμπία βρέθηκε στο νησί των ανέμων με αφορμή τους γενέθλιους εορτασμούς της.

Στους εορτασμούς έδωσαν το παρόν διάσημοι φίλοι και συγγενείς της όπως η ξαδέλφη της Talita Von Fürstenberg, εγγονή της σχεδιάστριας ομάδας Diane von Fürstenberg. Η Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη από τα παιδιά και η μόνη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ.

Συνεχίζοντας το καλοκαίρι της στα θέρετρα της Ευρώπης η 20χρονη γαλαζοαίματη που είχε γενέθλια τη Δευτέρα χόρεψε σε κοσμικό εστιατόριο του νησιού παρέα με τους γονείς της.

Η μητέρα της, κληρονόμος και επιχειρηματίας Μαρί-Σαντάλ έκανε μια ευχητήρια ανάρτηση για την κόρη της.

Η Ολυμπία που σπουδάζει φωτογραφία στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης βρέθηκε στη Μύκονο έχοντας ήδη επισκεφτεί το Πόρτο Χέλι κάποιες μέρες πριν.

Μαζί με τα αδέλφια της Κωνσταντίνο – Αλέξιο (1998), Αχιλλέα – Ανδρέα (2000), Οδυσσέα – Κίμωνα (2004) και Αριστείδη – Σταύρο (2008) αλλά και τους γονείς της που παντρεύτηκαν το 1995 η Μαρία-Ολυμπία γιορτάζει το δικό της ελληνικό καλοκαίρι.

Όταν η Μαρία-Ολυμπία (δεν) ήταν σύντροφος του Χάρι

PRINCE

Είναι μόλις 20 και βέβαια συγκαταλέγεται στις πιο πολυσυζητημένες debutantes με το όνομα της να φιγουράρει στα περιοδικά Vanity Fair, W Magazine και Τatler συχνά πυκνά. Λίγο καιρό πριν, δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι ένα ακόμη φλερτ του Χάρι όμως όλα διαψεύσθηκαν καθώς το περιοδικό της Αυστραλίας προφανώς είχε επινοήσει ένα δημοσίευμα που ανακυκλώθηκε πολύ.

Σύμφωνα με το περιοδικό “New Idea” αλλά και τo βρετανικό τύπο “ο 31χρονος πρίγκιπας ήρθε κοντά με την Μαρία-Ολυμπία μέσω της ξαδέρφης του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης της Υόρκης η οποία είναι στενή φίλη της”.