Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς και όμως, η γυμνή αμαζόνα του μετα-φεμινισμού (όπως την ανέδειξε λίγο καιρό πριν περιοδικό μόδας) ουδέποτε είχε γίνει επισήμως το κορίτσι με μπικίνι – σύμβολο ενός καλοκαιριού.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς η ηθοποιός και μοντέλο που έχει καταγωγή από την Πολωνία και είναι πολιτογραφημένη Αμερικανίδα (φανατική οπαδός του Μπέρνι Σάντερς ανάμεσα σε άλλα) είναι το πρόσωπο στην καμπάνια της εταιρίας από την Αυστραλία Amore & Sorvete.

Aπό το επόμενο καλοκαίρι η φιγούρα της Emily Ratajkowski με τα ελάχιστα δυνατά υφάσματα για να αναδειχθούν καμπύλες θα πρωτοστατεί υπενθυμίζοντας σε όλους ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι εξίσου θελκτική και με μυαλό κοφτερό  σαν λεπίδι.

Φωτογραφημένη σε έπαυλη στους λόφους του Χόλιγουντ η Emily ξέρει ότι το καλοκαίρι είναι μια εποχή που απαιτεί αυτοπεποίθηση και τόλμη ανάλογη με αυτή που επιδεικνύει η ίδια κάνοντας αναρτήσεις αυστηρά απαγορευμένες. Άλλωστε είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι το γυμνό έχει δύναμη μεγάλη και αυτή της ανήκει.