Οι καιροί είναι δύσκολοι, “πονηροί” και η εκμάθηση της αυτοπροστασίας από τους ειδικούς επιβάλλεται. Εγγύηση για το αποτέλεσμα η ειδική σχολή αυτοάμυνας στην Ξάνθη του ολυμπιονίκη Ισκάν Σελίμ. Ενός ανθρώπου που εκπαιδεύει αστυνομικούς, που αναλαμβάνει την δύσκολη εκπαίδευση του μαθητή, χωρίς να τον κάνει επιθετικό. Η εκπαίδευση έχει σκοπό την αυτοπροστασία από πιθανή επίθεση.
Ο τρόπος ζωής του δασκάλου και η συμπεριφορά που εμπνέει, είναι δείγμα της  άριστης  γνώστης που ήρθε μέσα από την σκληρή προσωπική του δουλειά μέσα στην σχολή αλλά και στα ρίνγκ ανα τόν κόσμο.
Εμπιστευθείτε την ασφάλεια σας στα χέρια του.
Εταιρία Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ειδικών Μεθόδων Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας (KRAV MAGA VIPER-SPETSNAZ GRU VOIN-MUAY THAI ) με Ειδίκευση στην Εκπαίδευση και Διάθεση Προσωπικού Προστασίας και Φύλαξης Προσώπων και Πλοίων Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία.
 
Self-defense and self-protect training and certification, Elite V.I.P. bodyguard training, Antipiracy-maritime security personnel training and service concessions, Leading special self-defense techniques (KRAV MAGA VIPER-MUAY THAI ) and Spetsnaz GRU-VOIN training Single Member Private Company.
Στο KRAV MAGA VIPER οι μαθητές διδάσκονται μία ποικιλία από πιθανές αμυντικές αντιδράσεις για κάθε πιθανή κατάσταση επίθεσης, χτίζοντας επάνω σε ένα αληθινό πλαίσιο χρήσιμων τεχνικών. Έτσι ενθαρρύνονται να κάνουν χρήση των αντιδράσεων που είναι κατάλληλες για τις ικανότητές τους.Αυτό επιτρέπει στον μαθητή να αναπτύξει ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης στις ικανότητές του.
<Ο τολμών νικά.>
<Πολλά ταλέντα έχουν χαθεί στον κόσμο από την έλλειψη λίγου θάρρους.>
<Όλοι έχουν ταλέντο. Αυτό που είναι σπάνιο είναι το κουράγιο να ακολουθήσεις το ταλέντο στα μονοπάτια που σ’ οδηγεί.>