Ενισχύστε τα τελωνεία γιατί…να βολευτεί και κανένας δικός μας

 

 

Και ξαφνικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θυμήθηκε ότι υπάρχουν και τελωνεία στην Ξάνθη και Κομοτηνή και ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να τα ενισχύσει με προσωπικό την ώρα που βουίζει ο τόπος για την υποβάθμισή τους από τον ίδιο τον Υπουργό.

Εδώ είναι το παράλογο του πράγματος αφού αυτός ο Υπουργός, μόλις πριν από λίγο καιρό υπέγραψε απόφαση να συρρικνωθούν οι τελωνειακές υπηρεσίες και να μετατραπούν σε ενισχυτικά υποτμήματα των κεντρικών που θα είναι στην Καβάλα.

Μετά από αυτό, αφού οι βουλευτές της Χ.Α. έκαναν ερωτήσεις επί ερωτήσεων το ίδιο και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ για το τελωνείο της Ξάνθης, μετά από καιρό, ήρθε και ο κυβερνητικός βουλευτής της Ξάνθης να ρωτήσει όχι αν θα κλείσει το τελωνείο της Ξάνθης αλλά αν θα ενισχυθεί με προσωπικό γιατί ξαφνικά, από τα στοιχεία είδε, κατάλαβε ότι παράγει έργο το τελωνείο της Ξάνθης και πλούτο για τα δημόσια ταμεία.

Τι να πει κανείς.

Άντε και δεν έμαθε ότι το τελωνείο Ξάνθης υποβιβάζεται, άντε και δεν ήξερε για την παραγωγή δημόσιου πλούτου του τελωνείο…Δεν ρώταγε λίγο ποιο μπροστά κανέναν Ξανθιώτη να του πει;

Untitled XASAPIS 5