Μεγάλη  επιτυχία σημείωσε και η δεύτερη περίοδος Καλοκαιρινών Αθλητικών Προπονητικών Μονάδων (ΚΑΜΠ), που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην πόλη μας από ένα αθλητικό σωματείο, τους ΠΑΣ ΘΡΑΚΕΣ, για τα παιδιά του σωματείου και όλα τα νέα παιδιά που αγκάλιασαν αυτήν την νέα προσπάθεια. 

Κέρδισαν πολλές αθλητικές εμπειρίες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πρωτόγνωρες αθλητικές δεξιότητες, καθώς και πολλούς νέους φίλους.

Ικανοποιημένα τα περισσότερα παιδιά και οι γονείς από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια που γίνετε για τα παιδιά τους και να συμμετέχουν στις επόμενες προπονήσεις και δήλωσαν στους ανθρώπους του σωματείου ότι θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζουν σε όλες τους τις προσπάθειές, που δε σταματούν ούτε μία στιγμή να τρέχουν για τους λιλιπούτειους αθλητές για να αθλούνται τις μέρες των διακοπών τους και να μην κάθονται πίσω από μία οθόνη και να περνούν άσκοπα τις ώρες και τις μέρες,
προτιμώντας αυτές τις προπονητικές δράσης για τα παιδιά τους, σε ένα πολύ καλό γυμναστήριο που διαθέτει η πόλη μας το ΑΛ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ. 
Από Δευτέρα 17-7-2016 ξεκινά νέα περίοδος, 
ώρα προσέλευσης 8:30-9:00 και ώρα αποχώρησης 13:00-14:00
Αρωγοί στην προσπάθεια είναι οι επιχειρήσεις 
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΦΟΥΡΝΟΙ ΛΕΧΟΥΔΗ,REINBOW WATER ,KOSMO PLAS,
που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το εγχείρημα.
2o camp 2
2o camp 3
2o camp