Σ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σας περιμένουν στην γωνία, ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης, χριστιανοί και μουσουλμάνοι και τότε δεν θα σας γλιτώσει από την χλεύη και το «μαύρισμα» ούτε ο εκλογικός νόμος που «μαγειρεύετε», ούτε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής»

 

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Το γνωστό αναξιόπιστο δημοσιογραφικό συγκρότημα με τον γνωστό σε όλους τους Ξανθιώτες λιβελογράφο, που είναι «στριμωγμένος» ποινικά για τα ψευδή, αναξιόπιστα, συκοφαντικά και εκβιαστικά δημοσιεύματα εναντίον του θεσμού του Επιμελητηρίου και προσωπικά εναντίον μου και όχι μόνο, που δυστυχώς υιοθετείται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και του τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συλλέγοντας τα καθημερινά, συκοφαντικά, υβριστικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα αποτυπώνουν σε μια μακροσκελή ανακοίνωση επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή καθεστωτική συμπεριφορά, έχουν ως σκοπό αφενός μεν να μας πτοήσουν, να μας καθυποτάξουν, να μας καταστήσουν αναξιόπιστους κυρίως όμως έχουν ως στόχο και σκοπό να τρομοκρατήσουν τη δικαιοσύνη. Δεν θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη περίοδος που υιοθέτησαν αυτά τα λιβελογραφήματα και η ανακοίνωση, είναι τυχαία. «Τρέχουν» ζητήματα στη δικαιοσύνη και σε θεσμικούς ελεγκτικούς φορείς που αφορούν πολλά «λουλούδια» της περιοχής μας… Τους απαντούμε ότι δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους καθεστωτικές συμπεριφορές. Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί. Όταν υπάρχουν ύβρεις, χλευασμοί, απαξίωση, συκοφαντικές και καθεστωτικές συμπεριφορές η προσφυγή στη δικαιοσύνη δυστυχώς είναι μονόδρομος.

Οι κύριοι, αφού έσκισαν τα μνημόνια, κατήργησαν τον ΕΝΦΙΑ, αύξησαν τους μισθούς και τις συντάξεις, κατήργησαν σε δύο μήνες τα capital controls που οι ίδιοι επέβαλαν. Αφού μείωσαν τον ΦΠΑ στο 13%, αφού «εξαφάνισαν» την λιτότητα, αφού έπιασαν το λαθρεμπόριο και έλεγξαν το παραεμπόριο στο νομό μας, μείωσαν την ανεργία, αύξησαν την επιχειρηματικότητα και τον ΑΕΠ στο νομό μας. Αφού «τακτοποίησαν» την SIEMENS. Αφού έδιωξαν και δεν επιτρέπουν στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παρίστανται στη Βουλή των Ελλήνων και δεν θα προσμετρήσουν τις ψήφους τους με νόμιμες, συνταγματικές διαδικασίες για το νέο εκλογικό νόμο.

Επειδή, λοιπόν, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου μας το μοναδικό πρόβλημα κατά την άποψη τους είναι το Επιμελητήριο και ο Πρόεδρος του. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να τον εξοστρακίσουν με συκοφαντίες, με απαξιωτική συμπεριφορά, με λοιδορίες, με εμπάθεια και να πετάξουν τόνους λάσπη στον ανεμιστήρα ώστε να τον καταστήσουν αναξιόπιστο, να «τρομοκρατήσουν» τη δικαιοσύνη και τους ελεγκτικούς φορείς, αλλά και για να ασχολείται ο κόσμος και να «καταπίνει» τη φτώχεια του και την ανεπάρκεια τους χωρίς διαμαρτυρία. Είναι «έγκλημα» κατά την άποψη τους, ένας Πρόεδρος εκτελώντας το θεσμικό του καθήκον να συναντάει για 5 λεπτά στο γραφείο του, δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, νομίμως και συνταγματικά εκλεγμένους. Αλλά είναι θεσμικά νόμιμο και πολιτικά ωφέλιμο να παραβρίσκονται οι ίδιοι οι βουλευτές σε όλες τις συνεδριάσεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου μαζί τους. Καθώς επίσης, όταν πρόκειται για τον εκλογικό νόμο και τα πολιτικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι ευπρόσδεκτοι και οι ψήφοι τους.

Οι κύριοι αυτοί θέλουν να αναδειχθούν ήρωες της καθημερινότητας λειτουργώντας με πονηριά. Ευτυχώς δεν είναι όλοι σαν αυτούς. Μην βιάζεστε όμως. Έχουν γνώση οι φύλακες. Το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Σας περιμένουν στην γωνία, ολόκληρη η κοινωνία της Ξάνθης, χριστιανοί και μουσουλμάνοι και τότε δεν θα σας γλιτώσει από την χλεύη και το «μαύρισμα» ούτε ο εκλογικός νόμος που «μαγειρεύετε», ούτε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σθένος για το καλό του τόπου μας προσπερνώντας όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να καθυποτάξουν θεσμούς και την κοινωνία ολόκληρη, με καθεστωτικές συμπεριφορές.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Untitled XASAPIS 5