Αντίστροφη μέτρηση
για το 1
o Laconia Summer Basketour

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Λιγότερες από εικοσιπέντε μέρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ του Laconia Summer Basketour, που θα διεξαχθεί στον Δήμο Μονεμβασιάς, από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016. Με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο», θα αγωνιστούν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου ΦΛΟΓΑ. Την επίσημη αμφίεσή του ετοιμάζεται να φορέσει και το νεόκτιστο Κλειστό των Μολάων που στεγάζεται στο τοπικό Γυμνάσιο και είναι χωρητικότητας 300 και πλέον ατόμων. Το venue της διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος 5on5 και το Final Four του 3on3, εγκαινιάστηκε στις 27/12/2014 και αποτελεί το στολίδι της περιοχής.

«Η αγκαλιά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πάντα θετική διάθεση του οικοδεσπότη Δήμου της Μονεμβασιάς, η εργατικότητα των ανθρώπων του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Μολάων, αλλά και το πάθος του Γιώργου Ψιάκη και του Αλέξανδρου Τσάκωνα εγγυώνται την επιτυχία της διοργάνωσης», λόγια του ειδικού γραμματέα του ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Μιχάλη Βακαλόπουλου.

f2_laconia_13_7_16

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Ιωάννης Κουτραφούρης τονίζει: «Το άθλημά μας προσελκύει πλήθος παιδιών από τις πολύ μικρές ηλικίες και αυτή η αυθόρμητη και αθρόα προσέλευση, μεγαλώνει τη δική μας υποχρέωση να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

«Μία καλοδουλεμένη όπως φαίνεται διοργάνωση έρχεται να προβάλει ακόμα περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ και με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ευελπιστούμε να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό», αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μολάων, Γιάννης Φαφλιάς.

Τέλος από πλευράς των χορηγών ο διευθύνων σύμβουλος της Biogreco, Μπάμπης Λύρας, δηλώνει: «Θεωρήσαμε καθήκον μας να σταθούμε δίπλα σε προσπάθειες που ξεχωρίζουν έστω και αν δεν είναι στο άμεσο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας».

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Pricess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Coctail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe.

Untitled XASAPIS 5

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.