Φωτιά και λαύρα σήμερα το πρωί ακροατής της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» με τον Α. Παυλικιάνο, από την Ν. Πέραμο, ο οποίος έριξε τα «μπινελίκια» του στους αιρετούς οι οποίοι προέρχονται από το δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι, σημειώνοντας, ότι  την στιγμή που τόσα νέα παιδιά άνεργα δεν έχουν που την κεφαλή κλίνε, κυρίως όμως, θέλουν να προσφέρουν.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Ο Β. Τσολακίδης απάντησε ρωτώντας τον ακροατή μας και  λέγοντας,  πώς θέλει τους συνταξιούχους ο ακροατής, να κάθονται στο καφενείο και να μαραζώνουν από την στιγμή που θέλουν να προσφέρουν;

Στην συνέχεια είπε ότι όταν οι αιρετοί που είναι συνταξιούχοι και παίρνουν αντιμισθία, η σύνταξη τους μειώνεται κατά 30%.

Και οι δύο έχουν δίκιο όμως που να το βρουν. Αρκεί οι αιρετοί συνταξιούχοι να μην αναλαμβάνουν πόστα στον δήμους για να σκοτώνουν την ώρα τους γιατί τα προβλήματα των δημοτών είναι πολλά και πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Μία παρατήρηση σε αυτά που είπε στον αέρα ο φίλος ακροατής της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» σχετικά με την εκλογή των ανέργων νέων επιστημόνων στην αυτοδιοίκηση.

Δεν μπορεί να γίνει αυτό αγαπητέ φίλε αν δεν το φυσάν το παραδάκι. Για σκεφτείτε, ένας άνεργος να μπει στην διαδικασία του προεκλογικού αγώνα;

Πόσοι από τους ανέργους στην Ελλάδα θα μπορούσαν να κάνουν προεκλογικό αγώνα με αξίωση να βγούνε χωρίς να υπάρχει

Untitled XASAPIS 5