ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο Α. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο νέος γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας ο Ανέστης Αντωνιάδης πλαισιωμένος από τα νέα στελέχη του κόμματος στην Ξάνθη.

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Όπως ανέφερε ο γραμματέας του κόμματος για το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, σημασία έχουν οι Ξανθιώτες και τα προβλήματα τους παρά το κόμμα, τονίζοντας ότι η ηγετική ομάδα του κόμματος στην Ξάνθη, είναι αποφασισμένη να «σπάσει αυγά».

Ο Α. Αντωνιάδης τόνισε ότι πρώτιστο μέλλων είναι να παλέψουν για την μείωση της ανεργίας στην Ξάνθη κάνοντας τις ανάλογες παρεμβάσεις και έκανε αναφορά στα Πομακοχώρια που αδειάζουν από τους οικοδόμους και ψάχνουν στα λιμάνια του εξωτερικού το μεροκάματο. «Αυτό πρέπει να αλλάξει» τόνισε.

Θα προσπαθήσει να επανασυνδεθούν οι σχέσεις της ΝΕ ΠΑΣΟΚ με τον πρώην βουλευτή κ. Σαλτούρο,  ανεξάρτητα από ότι ακούγεται στο παρασκήνιο. «Άλλωστε» σημείωσε, «πάντοτε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ είχε τριβές με τους εκλεγμένους βουλευτές. Το ίδιο έγινε και με τον Σγουρίδη».

Ο κ. Αντωνιάδης δεν απέκλεισε εκλογές μέσα στην χρονιά που διανύουμε.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αν στην Ξάνθη θα γίνουν προσπάθειες σύμπλευσης με το ΚΙΔΗΣΟ, ανέφερε ότι είναι αδέρφια και προέρχονται από την σάρκα του ΠΑΣΟΚ. «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συμπόρευση».

Σημείωσε ότι οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την τοπική ΔΗΜΑΡ είναι καλές και ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη όταν έρθει η ώρα.

Untitled XASAPIS 5

Απαίτηση όλων μας, τόνισε, είναι να ακούγεται η βάση. Αν τα κεντρικά, όπως συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, συνεχίσουν την τακτική του «τηλεφώνου», «θα μας βρούνε μπροστά τους και αν χρειαστεί ναι, θα συζητήσουμε και το θέμα της παραίτησης μας».

Κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ολιγώρησαν στο θέμα  της ψήφισης του αναπτυξιακού, αποκόβοντας τον δήμο Τοπείρου και Αβδήρων.

Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στο γενικό πολιτικό πεδίο ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αντιπαλέψει τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι άσπρο μαύρο αλλά και την ΝΔ που είναι ανύπαρκτη.

Σχολιάζοντας τον μεγάλο αριθμό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στην πολιτική αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι αυτοί πήγαν εκεί για να «βολευτούν».

IMG_20160711_201957 pasok 2

IMG_20160711_202003 pasok 3