Ανατροπή σκηνικού με τον Εστεμπάν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό, αφού ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια εξέλιξη που, αν μη τι άλλο, αιφνιδίασε, αφού μέχρι πρότινος οι δύο πλευρές βρίσκονταν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Εστεμπάν Καμπιάσο» αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας.

Μετά τη γνωστοποίηση της συμφωνίας, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα «ερυθρόλευκων»: «Είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι μπροστά στους μοναδικούς, θρυλικούς φιλάθλους μας».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «France Football», ο Ολυμπιακός επανέρχεται για τον Ρομέν Αλεσαντρινί. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα του, τη Μαρσέιγ, με τους δύο συλλόγους να βρίσκονται ήδη στις διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Βάσει των πληροφοριών ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Βίκτορ Σάντσεθ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, άσχετα με το αν ο Τζίμι Ντουρμάζ μείνει ή παραχωρηθεί από τον πειραϊκό σύλλογο.