ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗ

Έκπληξη αν όχι θυμηδία, προκαλεί η επιστολή της ΟΕΒΕ Ξάνθης προς την τροχαία που ζητά λίγο ως πολύ να επιτρέψει στα φορτηγά  της τροφοδοσίας των καταστημάτων να κάνουν ότι θέλουν, όποια ώρα θέλουν την δουλειά τους στους δρόμους της πόλης, να παρκάρουν όπου θέλουν και η τροχαία να κάνει τα στραβά μάτια.

Ήμαρτον το ακούσαμε και αυτό.

Καταλαβαίνουμε τον πρόεδρο  της ΟΕΒΕ ο οποίος θέλει μέσα από τον συνδικαλιστικό του ρόλο να αποκτήσει και πολιτικό στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι «λογικές» ανάδειξες του, αν μη τι άλλο, είναι εκτός λογικής.

Έτσι και αλλιώς η Τροχαία της Ξάνθης όταν μπορεί να διευκολύνει τους επαγγελματίες οδηγούς των φορτηγών μέσα στην πόλη το κάνει. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο να ζητάς από τους άνδρες της τροχαίας να παραβούν τους νόμους και τον ΚΟΚ.

Δεν χρειάζεται να μπει κανένας στην λογική του πολιτικού σχήματος που προσπαθεί να διεισδύσει ο κ. Μπατζακίδης που είναι «είμαι εξουσία, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω». Αρκεί να προσπαθήσει να τηρήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που σημειωτέων αποφασίζει μεν αδυνατεί να εφαρμόσει δε.

Όσο για την επισήμανση ότι για το κυκλοφοριακό κομφούζιο φταίνε τα δύο κλειστά παρκινγκ της πόλης και σε ένα βαθμό έχει μία βάση η λογική του, όμως ο κ. πρόεδρος θα πρέπει, αν θέλει η κυκλοφορία στο κέντρο να γίνεται απρόσκοπτα, να πει στους επαγγελματίες συναδέλφους του να αφήνουν τα ΙΧ στο σπίτι για να βρίσκουν χώρο οι πελάτες να παρκάρουν.

Μία επισήμανση, οι ώρες τροφοδοσίας καταστημάτων έχουν καθοριστεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Μήπως λοιπόν να προσπαθήσουν οι φίλοι επαγγελματίες να το τηρήσουν;

Δεν μπορεί η πόλη κ. Μπατζακίδη να γίνεται άνω κάτω γιατί τις μη προβλεπόμενες ώρες φορτηγά κινούνται μέσα στο κέντρο και τα ΙΧ των επαγγελματιών καλύπτουν τους χώρους στάθμευσης των πελατών τους.

Ας το μελετήσει λίγο.