Τελικά  ποιος σπέρνει το μίσος και ποιος είναι ο φασίστας;

 

Την στιγμή που τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απλώνουν γέφυρες προς την Χ.Α. προκειμένου να περάσουν τον εκλογικό νόμο,  τα τοπικά στελέχη αποκαλούν τους Έλληνες πολίτες που ψήφισαν την Χ.Α. εγκληματίες.

Μία εκδήλωση η οποία έχει πολιτικό υπόβαθρο και μέσω αυτής θα προσελκύσουν ψηφοφόρους, όπως άλλωστε και οι ίδιοι κάνουν, τους κατηγορούν ότι σπέρνουν το μίσος στην Ξανθιώτικη κοινωνία.

Αποκαλούν φασιστικό τον λόγο τους ενώ το ύφος και μόνο του δελτίου τύπου που το υπογράφει το γραφείο τύπου του κόμματος, κάθε άλλο παρά σε δημοκρατική έκφραση λόγου παραπέμπει.

Τελικά ποιος είναι ο φασίστας στην προκειμένη περίπτωση;

Αυτός που κάνει μία πολιτική εκδήλωση ή αυτός που την καταδικάζει γιατί δεν συμφωνεί μαζί της;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η Εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής προσπαθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες να σπείρει το μίσος και τον φασιστικό της λόγο στην Ξάνθη . Η πολυπολιτισμικότητα και η αρμονική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων είναι κεκτημένο ετών για τους πολίτες της Θράκης. Δεν θα επιτρέψουμε να δυναμιτιστεί από εγκληματίες , υπόδικους, νοσταλγούς του Φασισμού .

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης καταδικάζει τους απογόνους του φασισμού και του ναζισμού, τη φασιστική και εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και αυτούς που στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σηκώθηκαν από τα πιο μελανά σημεία  της ιστορίας για να σπείρουν ξανά το μίσος, τη διχόνοια, τον φόβο στις ψυχές μας.