Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Τ.Ο. Ξάνθης έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει να παραστείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/6/2016 στο Ξενοδοχείο “ΝΑΤΑSSA”, στις 20:00.

Η εκδήλωση θα έχει ως θέμα αφ’ ενός το “Πομακικό Ζήτημα”, αφ’ ετέρου την ανακοίνωση ίδρυσης  Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου Ξάνθης που έχει σαν στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον εν λόγω τομέα.

Η παρουσία σας ως εκπροσώπου του Τύπου θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προβολή της προσπάθειας ανάδειξης και επίλυσης προβλημάτων που επί δεκαετίες ταλαιπωρούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο του νομού μας.

Ομιλητές :
Γιάννης Λαγός Βουλευτής Β’ Πειραιώς    

Ηλίας Κασιδιάρης Βουλευτής Αττικής
Ηλίας Παναγιώταρος Βουλευτής Β΄Αθηνών
Βαγγέλης Καρακώστας Βουλευτής Βοιωτίας.

 

Εκδήλωση για το Πομακικό ζήτημα – Ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου στην Ξάνθη (Παρασκευή 8 Ιουλίου, 20:00)

 

 

 

 

 

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο “NATASSA’” (1 χλμ Ξάνθης – Καβάλας) θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τους βουλευτές Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό, Αττικής Ηλία Κασιδιάρη, Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, Βοιωτίας Ευάγγελο Καρακώστα, με κύρια θέματα το Πομακικό ζήτημα και την ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού Σωματείου.

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και των αγροτών που δοκιμάζονται από τις μνημονιακές πολιτικές των ανθελληνικών κυβερνήσεων.

Παρασκευή 8 Ιουλίου, ξενοδοχείο “NATASSA” (1 χλμ Ξάνθης – Καβάλας), Ξάνθη