Ιπποκράτης Καμαρίδης: Δηλώσαμε. Όταν η πρόταση του δημάρχου είναι προς το συμφέρων των δημοτών την στηρίζουμε

“ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΩΣ ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ”

Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά αυτό που στο παρελθών δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Ο λόγος αυτής της επιβεβαίωσης αφορούσε την μελέτη για το κυκλοφοριακό της παλιάς Ξάνθης που παρουσιάστηκε από τον κ. Πλέσσια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Ο λόγος της παρέμβασης του ήταν γιατί οι σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης επεκτάθηκαν στην κριτική και την αντιπολίτευση ενώ το θέμα της συζήτησης ήταν η παραλαβή ή όχι της μελέτης.

Στην συνέχεια ο κ. Καμαρίδης ανέφερε ότι δεν είναι δεσμευτική η πρόταση και αν κάτι δεν πάει καλά στο μέλλων, το αλλάζουμε, σημείωσε.

Μιλώντας για την αστυνόμευση της παλιάς Ξάνθης, ανέφερε ότι η πρόταση του δημάρχου κινείται στην σωστή κατεύθυνση και αφορά τον έλεγχο των οχημάτων των μη διαμενόντων συνδημοτών μας στην παλιά πόλη με ηλεκτρονικό τρόπο, τονίζοντας πώς η παλιά Ξάνθη, δεν ανήκει μόνο στους κατοίκους της και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, αλλά ανήκει σε όλους τους Ξανθιώτες. «Είναι το στολίδι της Ξάνθης πώς αλλιώς πρέπει να διατυπωθεί αυτό; Ο κάθε Ξανθιώτης έχει λόγο να πάει στην παλιά πόλη».

Κάνοντας αναφορά στην ανάγκη να μπει κάποια τάξη στην παλιά πόλη, ανέφερε πώς θα πρέπει και οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της παλιάς πόλης να σέβονται τους κανόνες για να συνυπάρξουν.

Untitled XASAPIS 5

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Μιλώντας για το σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψε ο δήμος της Ξάνθης με την Αναπτυξιακή Ροδόπης προκειμένου να «πέσουν» χρήματα στον νομό Ξάνθης από προγράμματα της Ε.Ε. αλλά και από το leader, ανέφερε ότι κατ αρχάς ως Ξανθιώτης, ντρέπεται που ο νομός δεν διαθέτει την Αναπτυξιακή, τονίζοντας πώς είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη του νομού.

Καυτηρίασε τις ατέρμονες συζητήσεις των ιθυνόντων οι οποίοι προσπάθησαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, να «ξαναζωντανέψουν» την νεκρή αναπτυξιακή της Ξάνθης. «Αυτά είναι αστεία πράγματα και δεν γίνονται την τελευταία στιγμή».