Περιφέρεια ΑΜΘ:  Σύμβαση κατασκευής του Έργου: «Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Τμήμα Διδ/χου- Κυανή- Μεταξάδες-Πολιά-Λάδη»

 

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση κατασκευής του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟ7 ΤΜΗΜΑ ΔΙΔ/ΧΟΥ- ΚΥΑΝΗ- ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ-ΠΟΛΙΑ-ΛΑΔΗ” χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Untitled XASAPIS 5

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.800.000,0 € με ΦΠΑ και η σύμβαση στα 920.991,05 € με ΦΠΑ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου ορίστηκε σε 360 ημέρες. Το έργο περιλαμβάνει πλήρη αποκατάσταση, συντήρηση και επούλωση φθορών (φαινόμενα ρηγματώσεων, παραμορφώσεων κλπ.) που εμφανίζονται στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Νο7 « Διδ/χο- Κυανή- Μεταξάδες- Πολιά (βόρεια είσοδος)- Λάδη» της ΠΕ Έβρου. Οι όποιες επεμβάσεις στο εν λόγω δίκτυο, θα γίνουν για να αντικατασταθούν και να βελτιωθούν τα υλικά υποδομής σε τμήματα του δρόμου, με νέα υγιή υλικά, με παράλληλη βελτίωση της έδρασης των οδοστρωμάτων.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης  δήλωσε σχετικά: «Ο Βόρειος Έβρος για πολλά χρόνια είχε εγκαταλειφθεί. Ήδη δρομολογήσαμε τα βασικά τμήματα του οδικού δικτύου και όχι μόνον».