Η ενημέρωση δεν γνωρίζει σύνορα

Πήραμε την ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύνδεσμο Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη και ομολογούμε πώς εκπλαγήκαμε και νοιώσαμε ικανοποίηση, που κάποιοι, έστω και από μακρυά (Ν. Πετρίτσι Σερρών), εκτιμούν την προσπάθεια που κάνουμε για να ενημερώσουμε τον κόσμο που μας διαβάζει, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για έναν Σύλλογο ο οποίος ασχολείται με άγνωστες, σε ένα κομμάτι του  Ελληνισμού,  πτυχές της ιστορίας μας.

Η προβολή αυτών των θεμάτων, θεωρούμε πώς είναι χρέος μας και δεν πράξαμε τίποτε παραπάνω από αυτό.

Με εκτίμηση

Γκούλη Αικατερίνη

Διευθύντρια

Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Xanthitimes.gr

 

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΧΥΡΟΥ ΙΣΤΙΜΠΕΗ

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, με αίσθημα χαράς και συγκίνησης ενημερώθηκε για τη δημοσίευση στην ηλεκτρονική σας ιστοσελίδα άρθρου που σας απεστάλει και αφορούσε την επίσκεψη στην Νορμανδία 10 μελούς αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας , στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της 72ης επετείου από την απόβαση των συμμάχων.

2. Η ευγενική αυτή χειρονομία σας, η οποία εκτός των φιλογενών αισθημάτων σας, μαρτυρεί το ενδιαφέρον, την προσοχή και την στήριξη σας στο έργο μας, που αποσκοπεί στην υψίστης σημασίας διατήρηση της ιστορικής μνήμης και προώθησης του ιστορικού τουρισμού, καθώς και την επαφή τον νέων με την πολύπλαγκτο ιστορία της χώρα μας, όπως αναγράφεται άλλωστε και στο καταστατικό μας.

3. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα ήταν τιμή μας, να είστε αρωγός στις επόμενες εθελοντικές μας δραστηριότητες.

Ο Γραμματέας

Χρήστος Σκτριτλής

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Τάτσιος