Σδρέβανος εναντίον Τσέπελη σημειώσατε «Χι»

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Untitled XASAPIS 5

Δεν γνωρίζω αν η βεντέτα που ξεκίνησε μεταξύ του Μ. Σδρέβανου και του κ. Μ. Τσέπελη πολιτικά έχει κάποιον νικητή ή κάποιον νικημένο, με δεδομένο ότι και οι δύο θεωρητικά τουλάχιστον, υπηρετούν το κοινό καλό, την ίδια παράταξη και το ίδιο όραμα που λέει ο Μ. Τσέπελης σε δηλώσεις του στον τοπικό τύπο.

Αν όπως ο ίδιος δηλώνει αυτός είναι ένας τρόπος πολιτικής εξόντωσης του, τότε θα πρέπει ο ίδιος να αναζητήσει τα αίτια που η παράταξη του, μετά και την αποκαθήλωση του, του συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Ίσως η επταετής διοίκηση στην ΔΕΥΑΞ; Ίσως η ευρεία αποδοχή του στο εκλογικό Σώμα; Ίσως η καπατσοσύνη του; Ίσως ότι οι συμπεριφορές του «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»; κάνει πολλούς από την παράταξη του να τον «χτυπήσουν» και σίγουρα δεν έχει να κάνει, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Μ. Σδρέβανο, με πολιτική αντιπαλότητα.

Άρα για να φτάσει ο Μ. Σδρέβανος, δημόσια, να αφήσει αιχμές κατά του Μ. Τσέπελη κάτι θα είδε όλον αυτόν τον καιρό στην διοίκηση της ΔΕΥΑΞ που του δίνει την δυνατότητα να εμφανίζει τον εαυτό του να μιλά για χρηστή διοίκηση.

Σημασία έχει ότι τα πράγματα πρέπει να τα ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο δήμαρχος και να μην αφήνει την εικόνα της παράταξης να σύρεται δημόσια έτσι.