Σεμινάριο Προπονητών
Cheer Dance Level 1

Διεθνές δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading

 

Στους ρυθμούς του 5ου Πανελληνίου Ανοιχτού Πρωταθλήματος θα είναι όλοι οι φίλαθλοι του cheerleading το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2016 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do). H Ελληνική Ένωση Cheerleading, θέλοντας να ανεβάζει επίπεδο κάθε χρόνο το άθλημα, διεξάγει το διήμερο Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, σεμινάριο προπονητών Cheer Dance Level 1, δίνοντας έτσι στους επιτυχόντες, διεθνές δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος. Τα σεμινάρια, που θα έχουν διάρκεια 8 ωρών την κάθε ημέρα θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ένωσης στην Βάρη, Ηφαίστου 4.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:
Δευτέρα 20/6 13:00-21:00
Τρίτη 21/6 09:00-17:00

Τόσο η διεξαγωγή του σεμιναρίου, όσο και οι εξετάσεις για τους υποψηφίους προπονητές από τους αρμόδιους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading, θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά, αλλά και στα ελληνικά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν έστω μία από τις προϋποθέσεις:
Γυμνάστριες – Δασκάλες χορού (hip hop – jazz – latin κ.λπ)
Προπονήτριες Αθλητικών Συλλόγων.
Απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών Aerobic & Fitness
Φοιτητές – τριες   Γυμναστικής Ακαδημίας

Την ημέρα του σεμιναρίου, πρέπει να προσκομιστεί επίσημο χαρτί που να διαπιστώνει ότι ο συμμετέχον διαθέτει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, ειδάλλως ο συμμετέχον λαμβάνει μόνο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή στα σεμινάρια προπονητών στο cheerleading.gr.