Μετά από 2,5 ώρες εξοντωτικής, για το παιδί, απολογίας του στον ανακριτή της Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Ο 14χρονος θα βρίσκεται υπ’ ευθύνη των γονιών του, ενώ του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο χωριό του.

Εν τω μεταξύ, ένα σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται στον 14χρονο Τάσο, άφησε στο σπίτι του ο ανήλικος δράστης της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης και όλο το πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε ο θείος του θύματος, Χάρης Ζαμπάκης, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα Mega”, στο σημείωμα ο δράστης έγραψε το δικό του όνομα και το όνομα του Τάσου, συμπληρώνοντας: “φίλοι, αδέλφια”.

Ο κ. Ζαμπάκης εκτίμησε ότι το σενάριο της παρενόχλησης του δράστη από τον 14χρονο Τάσο θα πρέπει να αποκλειστεί, σημειώνοντας ότι πρόκειται για υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του ανήλικου. Φαίνεται πως είναι ένα παιδί ψυχικά διαταραγμένο, συμπλήρωσε και επανέλαβε τις μαρτυρίες άλλων ανήλικων, ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει και σκοτώσει έναν σκύλο, επειδή είχε επιτεθεί σε κότες.

“Έγινε ένα μεγάλο κακό, υπάρχει οργή, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος”, πρόσθεσε ο θείος του Τάσου.

πηγη: ethnos.gr