Στην Ξάνθη και σε κεντρικό ξενοδοχείο, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ  ο Βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και συντονιστής των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Βορίδης Μαυρουδής (Μάκης). Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τα στελέχη της ΝΔ της Ξάνθης.

Λιανίδης 9

Όπως σημείωσε ο κ. Βορίδης αυτές οι επαφές με τα στελέχη του κόμματος πανελλαδικά πραγματοποιούνται, αφού τελείωσε η εκλογική διαδικασία επιλογής του προέδρου και μετά το συνέδριο εξελέγησαν τα στελέχη του κόμματος σε μία προσπάθεια να πλησιάσουμε περισσότερο τον λαό.

Απαντώντας στο ερώτημα αν η ΝΔ είναι οργανωτικά έτοιμη για τυχόν δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων, ο κ. Βορίδης ανέφερε το κόμμα οργανωτικά είναι έτοιμο και ζητά εκλογές, όμως αυτές τις καθορίζει η κυβέρνηση και το κόμμα σαν αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να κάνει την δική της δουλειά.

Παράλληλα γίνεται η επαφή με τους πολίτες όπου και διαμορφώνεται το πλαίσιο της ενίσχυσης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.

Μιλώντας για το μνημόνιο, ανέφερε ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη και ότι ο «κόφτης» περιμένει στην γωνία για περεταίρω μείωσεις μισθών και συντάξεων.

Ο κ. Βορίδης εξέφρασε την εκτίμηση του πώς μόλις ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» τότε η κυβέρνηση θα προκηρύξει τις εκλογές όμως, τόνισε, ποτέ κανένας δεν είναι σίγουρος με τον         ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τυχών συνεργασίες πριν και μετά την εκλογική διαδικασία, ανέφερε ότι αυτά τα θέματα πάντοτε συζητώντας όχι όμως σε επίπεδο κομμάτων.

Μιλώντας για το αν ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί των ευρωπαίων, είπε «γιατί να μην είναι; Ψήφησε ότι δεν τολμούσαν να ψηφίσουν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αργότερα προεδρεύοντας στη ΝΟ.Σ. ο Μ. Βορίδης όπου συμμετείχαν οι αυτοδιοικητικοί του νομού μίλησε για τη “Συμφωνία Αλήθειας”, που δείχνει να είναι “συνθηματικά” η επιλογή της Ν.Δ. για το επόμενο διάστημα και για το δρόμο της ελπίδας που φέρνει η Ν.Δ.  με την ανασυγκρότηση της χώρας.

“Η Ν Δ έρχετε να προτείνει ουσιαστικά μια άλλη λύση, μια λύση πατριωτική, μια λύση ελευθέριας , και αυτό είναι που οικοδομούμε μέσα από την έναρξη ενός διαλόγου με τους πολίτες και μέσα από αυτές τις συναντήσεις που κάνουμε σήμερα, μια συμφωνία αλήθειας που θέλουμε, όχι άλλα ψέματα, όχι άλλα παραμύθια, πραγματικότητες οι οποίες όμως μας δίνουν  δρόμο ελπίδας, και ανασυγκρότησης του τόπου.”