Δύο μετάλλια για τη Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης.

 

Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου Δόξα Σταυρούπολης-Ξάνθης, συμμετείχε με επιτυχία στους 1ους Διασυλλογικούς Αγώνες Δρόμους στην Ξάνθη, καταφέρνοντας να κατακτήσει δύο (2) μετάλλια από τους δύο αγώνες που διοργανώθηκαν.  Η διαδρομή που διένυσαν οι ποδηλάτες εκτεινόταν κυκλικά μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου, Χρήστου Μπρωκούμη και Μιχαήλ Καραολή, στο νοητικό τρίγωνο «Κεντρική Πλατεία-Πλατεία Μπαλταζτή-Πλατεία Ελευθερίας.

Πιο αναλυτικά, ο νεότερος αθλητής του Συλλόγου μας, Αντώνης Παπαδόπουλος, κατέκτησε με μεγάλη άνεση το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία mini-μικρά και στο αγώνισμα του Αγώνα Δρόμου, διανύοντας την απόσταση των 4.800 μέτρων.

 

 

 

 

Αργότερα, στον Λαϊκό Αγώνα ζευγών – γονέας με παιδί, ο Σταύρος και ο Αντώνης Παπαδόπουλος διακρίθηκαν στη 3η θέση διανύοντας την απόσταση των 2.400 μέτρων.  Επίσης, το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα οι αθλητές Κώστας και Εμμανουήλ Ζαχαρίου που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διαδρομή.

Θα πρέπει να επισημανθεί, το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε η Τροχαία Ξάνθης, καθιστώντας ασφαλή τη διαδρομή καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.