Βλάβη στον Κεντρικό Αγωγό της ΔΕΥΑΞ από τις πηγές του Παραδείσου.

Όπως ανακοινώσαμε στο facebbok μετά από συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μ. Σδρέβανο ακολούθησε η σχετική ανακοίνωση.

Untitled ΑΡΘΡΟ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης ενημερώνει ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του Παραδείσου που τροφοδοτεί την Ξάνθη, ενδέχεται κάποιες περιοχές της Ξάνθης να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υδροδότησης.

Η βλάβη έχει εντοπιστεί σε ύψωμα στους Τοξότες, σε δύσβατη περιοχή που δεν επιτρέπει την πρόσβαση οχημάτων με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η μεταφορά προσωπικού, υλικών και εργαλείων.

Όλοι οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΞ, εκτός από το συνεργείο βάρδιας,  μαζί με τους μηχανικούς και τα στελέχη, με τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Μαρίνο Σδρέβανο βρίσκονται στο σημείο και μετά από την επιτόπια έρευνα εκτιμούν ότι η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί έως τις 6 το απόγευμα σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Παρακαλούνται οι πολίτες -καταναλωτές να είναι φειδωλοί τις επόμενες ώρες στην κατανάλωση του νερού, περιορίζοντας τις εργασίες χρήσης του, στις άκρως απαραίτητες, ώστε να μην εμφανιστεί έλλειψη σε κανέναν καταναλωτή στην περιοχή.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ