Παρεμβάσεις ακροατών στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ»

Λιανίδης 9

Πολλές και σωστές οι παρεμβάσεις των ακροατών και ακροατριών στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» στον super fm με τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο που μεταδίδεται κάθε ημέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στους 88 από τις 10.00 έως και τις 11.00.

Οι ακροατές έθεσαν τα παρακάτω ερωτήματα:

Ακροατής ζήτησε να πληροφορηθεί αν δουλεύουν τα ραντάρ και αν «φωτογραφίζουν» τους παραβάτες.

ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης απάντησε λέγοντας ότι λειτουργούν κανονικότατα και «φωτογραφίζουν»  τους παραβάτες συνοδευόμενο και από το σχετικό «τσέκ» της παράβασης.

Το νου σας λοιπόν οι κάμερες στους δρόμους του νομού Ξάνθης δουλεύουν μια χαρά και ελέγχουν τους παραβάτες οδηγούς. Επτά είναι οι κάμερες στην Ξάνθη. Το νου σας.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΔΕΥΑΞ;

 

Ακροατής μας ρώτησε πότε οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΞ θα έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους αφήνοντας σχολιάζοντας και την τσουχτερή τιμή του νερού.

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μ. Σδρέβανος απαντώντας ζωντανά στον ραδιοφωνικό αέρα της Ξάνθης και στις «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» ανέφερε ότι όλες οι διαδικασίες οι οποίες θέλουν τον συνδυασμό ενεργειών από την ΔΕΥΑΞ, τις τράπεζες και το ηλεκτρονικό σύστημα ΔΙΑΣ βρίσκονται σε τελικό στάδιο και οι δημότες πελάτες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αρχίσουν να πληρώνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό από τις 20 Ιουνίου του 2016.

 

ΕΙΔΗΣΗ.

 

Στην συνέχεια ρωτήσαμε τον κ. Σδρέβανο για τις τιμές που θα τσιμπήσουν με την αύξηση του ΦΠΑ και η απάντηση του ήταν ότι υπάρχει η πρόταση στο ΔΣ,  απορρόφησης του 1% της αύξησης η οποία και θα περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Όπως διευκρίνισε σε αυτόν τον λογαριασμό πληρωμής του νερού δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις διαδικασίες απορρόφησης αλλά στο επόμενο τρίμηνο ο λογαριασμός θα είναι μειωμένος κατά 1% της τιμής.

Να και μία καλή είδηση στην σκοτεινιά των κακών ειδήσεων. Μικρό αλλά καλό.

 

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΙΩΝ. ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ;

 

Μας κάλεσε ακροατής και με πολύ σεμνό και σοβαρό τρόπο ζήτησε να πληροφορηθεί γιατί εδώ και δύο ημέρες δεν ανάβει ο σταυρός πάνω από το πάρκο κεραιών.

 

Μετά την λήξη της εκπομπής επιστρέψαμε στα γραφεία της Xanthitimes.gr και σε μία ώρα περίπου μετά την λήξη της εκπομπής καλέσαμε τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη ο οποίος πρίν κάν του μεταφέρουμε το ερώτημα του ακροατή μας απάντησε λέγοντας ότι μόλις κατέβηκε το συνεργείο από το πάρκο κεραιών και αποκατέστησε την βλάβη.

Μείναμε άναυδοι και απλά των ευχαριστήσαμε εκ μέρους του ακροατή μας.

Το γεγονός ότι το συνεργείο πήγε και επισκέυασε την βλάβη επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του super fm Βασίλης Κοκκαλίδης ό οποίος βρισκόταν στο πάρκο κεραιών για κάποια εργασία στην κεραία του ραδιοφώνου. Είδε το συνργείο περίπου την ώρα που συνομιλούσαμε με τον αρμόδιο ανρτιδήμαρχο και του είπαν ότι η βλάβη στο σταυρό αποκαταστάθηκε.

Δεν γνωρίζουμε αν άκουσαν τον ακροατή μας στην εκπομπή να εκφράζει το παράπονο του και αντέδρασαν άμεσα ή ότι ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Σημμασία έχει ότι οι ακροατές της εκπομπής «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ» στον super fm κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις σε απλά θέματα καθημερινότητας.

 

Τηλέφωνα που μπορούν οι ακροατές μας να θέτουν τα ερωτήματα τους είναι:

25410 62424-71738 και στο κινητό 6936646455.

Όλοι μας με τον τρόπο μας μπορούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για να απαλύνουμε την πολύ δυσκολη καθημερινότητα μας.