Δρομολόγιο λεωφορείου για ΚΑΑΥ Κεραμωτής

Η ΕΑΑΣ Ξάνθης ενημερώνει τα μέλη της για όσους το επιθυμούν ότι μπορούν να μεταβαίνουν  στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής προς λήψη λουτρού. Προϋπόθεση να αποκτήσουν το Δελτίο Επιβίβασης που εκδίδεται όπως ποιο κάτω αναφέρετε. Οι ημέρες και ώρες έχουν καθοριστεί.

 Untitled XASAPIS 5

ΘΕΜΑ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ( 13 Ιουν-25 Aυγ) για ΚΑΑΥ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΣΧΕΤ: Φ.501/ 3 / 9411/ Σ.587/31 Μαϊ.2016/ Δ’ΣΣ/ Β’ΚΛ/ΔΥΔΜ

  1. Τα επιθυμούντα μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης και τα δικαιούμενα μέλη των οικογενειών τους, σύμφωνα με το σχετικό, θα εξυπηρετούνται όπως και τα λοιπά μέλη του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από το Λεωφορείο για λήψη θαλάσσιου λουτρού στα ΚΑΑΥ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ , εφόσον κατέχουν το καθοριζόμενο ‘’ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΒΙΒΑΣΗΣ’’,( εκδίδεται από την XXVΤΘΤ), στις καθοριζόμενες μέρες του δελτίου τους( ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ)

 

  1. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Στρδο ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ’’- Οδοί Σάρδεων-Περικλέους-Πραξιτέλους- ΣΟΑ Α’ ως Ζ’ – LIDL-28ης Οκτωβρίου- ΛΑΦΞ- Μιχ. Καραολή- Πλ. Μπαλτατζή-Δημοκρίτου – Έξοδος Πόλης- Νεκροταφεία- ΕΟ Ξάνθης Πόρτο Λάγους- ΕΓΝΑΤΙΑ- Κόμβος Χρυσούπολης – ΚΑΑΥ Κεραμωτής.

 

  1. ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:

α.:09:00 από Ξάνθη( Στρδο Αποστολίδη)

β. 13:00 από ΚΑΑΥ( επιστροφή)

  1. Το μοναδικό και απαραίτητο δικαιολογητικό, για την έκδοση του «Δελτίου Επιβίβασης», που καθορίζεται να προσκομίζεται από τους ενδιαφερομένους και τα δικαιούμενα μέλη των Οικογενειών τους, είναι η «Ενιαία Κάρτα Εισόδου σε ΚΑΑΥ- Στρ. Πρατήρια »,( για τα μέλη μας, εκδίδεται από την ΕΑΑΣ).

5 Τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, παρακαλούνται να προσέλθουν, με το παραπάνω δικαιολογητικό, στα γραφεία του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ, (τονίζεται όχι κατευθείαν στην XXV ΤΘΤ), για να επιλέξουν τις  2 ημέρες ( ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ) και να υπογράψουν την σχετική ‘’Δήλωση Συμμετοχής’’, το αργότερο  μέχρι 10 ΙΟΥΝ.16.(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ).