ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απατεώνες τηλεφωνούν και λένε ότι έχει τροχαίο συγγενικό σας πρόσωπο.

 

Το γνωστό κόλπο του τροχαίου ατυχήματος χρησιμοποιούν εκ νέου οι απατεώνες στην περιοχή της Ξάνθης προσπαθώντας να παραπλανήσουν πολίτες για να τους αποσπάσουν χρήματα και που ανέδειξε πρόσφατα η Ασφάλεια της Ξάνθης σε συνεργασία με τις αστυνομικές διευθύνσεις της Περιφέρειας.

Λιανίδης 9

Αυτήν την φορά επέλεξαν, προφανώς  στην τύχη, την συνεργάτιδα της Xanthitimes.gr για να βάλλουν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο και αν… «πιάσει».

Επικοινώνησαν στο τηλέφωνο της εφημερίδος και μόλις απάντησε η συνεργάτιδα στην κλίση από απόρρητο αριθμό,   ακούστηκε το κλάμα μιας νεαρής κοπέλα η οποία ανάμεσα στους λυγμούς της ζητούσε την μητέρα της λέγοντας ότι τράκαρε. «Θέλω την μαμά μου. Πείτε της ότι τράκαρα».

Η συνεργάτιδα της εφημερίδας μας στην αρχή τα έχασε και ρώτησε ποια είσαι. Αμέσως ακούστηκε μία ανδρική φωνή η οποία είπε: «Ακούστε με κυρία μου. Είμαι ο Υπαστυνόμος …» ανέφερε ένα όνομα και συνέχισε βιαστικά λέγοντας. «Η κόρη σας τράκαρε και πρέπει να έρθετε».

Όταν η συνεργάτιδα της εφημερίδος συνήλθε από το πρώτο σοκ ζήτησε τα ακριβή στοιχεία του άνδρα που τηλεφωνικά υποδυόταν τον αστυνομικό. «Σας είπα κυρία μου είμαι αστυνομικός».

Όταν η συνεργάτιδα ζήτησε εκ νέου τα στοιχειά η ανδρική φωνή που υποδυόταν τον αστυνομικό, απάντησε σε υβριστικό τόνο. «Σιγά μη σου δώσω τα στοιχεία μου…». Και έκλεισε το τηλέφωνο.

Όπως ήταν φυσικό η εφημερίδα μας ενημέρωσε την αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης για να κάνει ότι κρίνει η ίδια προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες από τους απατεώνες.