Σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη μετά το τέλος του Λόγω TiVis. Οι υπεύθυνοι του καναλιού της ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει για την ώρα κάποια εκπομπή για του χρόνου στον προγραμματισμό του καναλιού που να μπορούν να την εντάξουν. Η ίδια δεν περίμενε μια τέτοια ανακοίνωση και φυσικά προσπάθησε να συζητήσει το θέμα ώστε να υπάρξει μια διαφορετική κατάληξη.

Και η η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της «Mέχρι Κεραίας» στη Real Life, υποστήριξε με τον καυστικό τρόπο που τη διακρίνει πως η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ALPHA καθώς το κανάλι της Κάντζας δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο να της ανανεώσει το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο.

Η Κατερίνα μπορεί να είναι στενοχωρημένη αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο το έριξε στις εξόδους και βρήκε παρηγοριά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. O καιρός θα δείξει αν θα υπάρχει κάποια καλύτερη εξέλιξη στον Αlpha για την παρουσιάστρια… Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες προτάσεις.

13298209_1725947951007366_2000670144_n