« Επίσκεψη  του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ.  στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης»   

       Λιανίδης 9                

 

Γνωρίζεται ότι την Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης και ΕΠΙΤΙΜΟ πρόεδρο της ΄Ενωσής μας Α/Υ κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ, στον οποίο εκτός των άλλων, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο έργο του.

Κατά τη διάρκεια αυτής, συζητήθηκαν τα μείζονος σημασίας και πιο ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, με κεντρικό ζήτημα την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, την αφαίμαξη του σε πολλαπλά και αλλότρια καθήκοντα όπως είναι σκοπιές και μέτρα τάξης στο Εφετείο, η εξωτερική φρούρηση των φυλακών, τα μέτρα τάξης στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της τοπικής ομάδας του  Πανθρακικού κ.λ.π.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο, υπογραμμίσαμε την αναγκαιότητα δημιουργίας βάσης συνεργασίας μας, δηλώνοντας ταυτόχρονα αρωγοί στις αξιοσημείωτες προσπάθειες της Διεύθυνσης συνολικά για ουσιαστική αστυνόμευση και παροχή υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Τέλος, εκφράσαμε την επιθυμία μας να συμβάλλουμε εκ του θεσμικού μας ρόλου, στην ανάδειξη και περαιτέρω προώθηση των διάφορων ζητημάτων στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία, προκειμένου να δρομολογηθούν οι δέουσες λύσεις, ώστε να διασφαλίζεται η εργασιακή ειρήνη των συναδέλφων μας, αλλά και η αποδοτικότητα των Υπηρεσιών.