Ακροάτρια: Ευτυχώς που η κ. Τσακίρη ήταν Δήμαρχος

Untitled XASAPIS 5

Στην τηλεφωνική της παρέμβαση φίλη ακροάτρια της εκπομπές «παρεμβολές» στον super fm, σε θέμα που αφορούσε πρωτοβουλίες δημοτικών αρχόντων για να δώσουν ζωντάνια στον τόπο τους, συγκρίνοντας την θητεία του σημερινού δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη με αυτή της κ. Τσακίρη που επί των ημερών της δημαρχίας της οι νέοι παρέμειναν στα Άβδηρα γιατί υπήρχε μεροκάματο και ότι ήταν η ποιο πετυχημένη δήμαρχος, αφήνοντας σαφέστατα αιχμές στον νυν δήμαρχο ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της ακροάτριας  προσέχει άλλες περιοχές του δήμου και αφήνει τον οικισμό των Αβδήρων σε δεύτερη μοίρα.

Το δικό μας σχόλιο: Άλλες εποχές αγαπητή ακροάτρια και τότε τα δανεικά από τους διεθνείς δανειστές μας, έπεφταν με το τσουβάλι.

Συμφωνούμε ότι επί των ημερών της εγκαινιάσθηκε το Κέντρο Υγείας αλλά και επί των ημερών της έκλεισαν τα Λουτρά της Ποταμιάς στερώντας έτσι μεροκάματα από την περιοχή.

Σημασία έχει να γίνονται προσπάθειες από τους αυτοδιοικητικούς που με τις πολιτικές τους να δημιουργούν συνθήκες για να μένουν οι νέοι στα χωριά μας.