Παραιτηθείτε κύριοι. Δεν είσθε ικανοί να εκπροσωπείτε τα παιδιά των Ξανθιωτών
Σίγουρα η ανακοίνωση του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που συγχαίρει τους αθλητές του για την συμμετοχή της, με καλά αποτελέσματα, στην 1η θερινή ημερίδα, δεν τιμά καθόλου τον δήμο της Ξάνθης αφού η ιστορία του κλειστού κολυμβητηρίου είναι σαν την  κολόνια που κρατάει χρόνια.
Το γεγονός ότι με κλειστό κολυμβητήριο, τα παιδιά της Ξάνθης που προπονούνται σε κολυμβητήρια άλλων πόλεων, κάνουν υπερήφανη την πόλι μας,   θα έπρεπε η ντροπή, να κάνει τους υπεύθυνους που κρατούν το κολυμβητήριο της Ξάνθης κλειστό, λόγω ανικανότητας, να είχαν παραιτηθεί.
Untitled XASAPIS 5
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΞ

Παρά το γεγονός, ότι συνεχίζει να είναι κλειστό το κολυμβητήριο μας, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με τη κολυμβητική του ομάδα στην 1η Θερινή ημερίδα ορίων στις 21/5/2016 που διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας.
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τις προπονήσεις μας, οι αθλητές μας, για ακόμα μία φορά, είχαν μια καταπληκτική παρουσία και σε αυτήν την διοργάνωση.Με χρόνους και θέσεις αντάξιες της ιστορίας του ΚΟΞ.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά του ΚΟΞ για την υπέροχη παρουσία τους και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.
Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μία και μοναδική προπονήτριά μας, κα. Ευαγγελία Πολίτου, για το εξαιρετικό έργο που παράγει.
Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος:
1) Τζούμα Ευαγγελία
2)Χαρισιάδου Αλεξάνδρα
3)Χριστακάκη Παρασκευή
4)Μουτουσίδης Κων/νος Νικόλαος
5)Ευστρατίου Γαβριήλ
6)Ευστρατίου Μιχαήλ
7)Κούτρας Βασίλειος
8)Κούτρα Χριστίνα
9)Χατζηβασιλείου Γεωργία
10)Χατζηνικολαΐδης Θεόδωρος
11)Μιχαηλίδου Παναγιώτα