Παρα-ξυστά και βάλε

Λιανίδης 9

Έχεις και τον ΠΑΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ να μπερδεύεται σε ξένα χωράφια και να παραλληλίζει τους πολιτικούς που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν με  «περιοδεύοντα θίασο» ξεχνώντας προφανώς ότι το 3% του κόμματος του έφτασε εκεί που έφτασε γιατί τα στελέχη του προέρχονταν όλοι από περιοδεύοντες θιάσους όπως του ΠΑΣΟΚ, της αριστεράς, της κεντροαριστεράς και δεν συμμαζεύετε. Για αυτό, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Καλά που είναι και το ΚΚΕ στην Ξάνθη και βγάζει καμιά ανακοίνωση, κάνει καμιά πορεία. Όλοι οι άλλοι μούγκα στην στρούγγα. Να αφήσουν τον καναπέ να παραπονιέται;

 

Το είδατε το κλεφτρόνι της Ξάνθης; Έξη μοτοσικλέτες μέσα σε λίγο καιρό έκλεψε. Ευτυχώς που η ασφάλεια της Ξάνθης έχει βάλλει σύστημα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους βρει. Και μιας και μιλάμε  για κλεφτρόνια, δεύτερη φορά  μέσα σε ένα μήνα μπήκαν στο ίδιο μαγαζί οι κλέφτες και τα έκαναν όλα λίμπα.

Ο ιδιοκτήτης γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης είπε στην ασφάλεια ότι οι κλέφτες είναι οι ίδιοι που μπήκαν πριν από ένα μήνα. Τους υπόδειξε και βρήκαν το ΙΧ του έξω από το σπίτι τους παρκαρισμένο. Θράσος όμως.

Τέλος τους έπιασαν, έφαγαν 6 μήνες με αναστολή και τώρα κυκλοφορόν πάλι ελεύθεροι για να ξανακλέψουν το ίδιο μαγαζί ή του γείτονα.

Όμως μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη τρείς και η κακή του μέρα.

Ας το έχουν αυτό υπόψη και οι αρχές, αλλά και τα κλεφτρόνια.

 

 

Τι να πει και τι να γράψει κανείς για τους ήρωες του Ειδικού σχολείου που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα των special Olympics και που ο δήμαρχος έκανε το λιγότερο που μπορούσε να κάνει. Δηλαδή να τους βραβεύσει.

Δεν ξέρω τι περισσότερο μπορούσε να κάνει, αλλά σίγουρα αυτά τα παιδιά αξίζουν κάτι παραπάνω γιατί δεν είναι πρωταθλητές μόνο στο σχολείο και τον αθλητισμό, αλλά κυρίως είναι πρωταθλητές της ΖΩΗΣ.

 

Και μέσα σε όλα τα άλλα έχεις και την συνεργάτιδα της Xanthitimes.gr κα Κατερίνα και σου ανεβάζει την όρεξη γράφοντας συνταγές με εκλεκτά κρέατα από τα Χοιρινά Χασάπης.  Ε μετά την αναβάλεις την δίαιτα ή όχι;

 

Ξέρω ότι ψιλοστεναχωρούμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη που τον ξαναματαρωτάμε για το Γκέρυ αν επιτέλους θα ανοίξει γιατί υπ ευθύνη του έκλεισε, αλλά εμείς θα ρωτάμε.

Όπως επίσης ξέρουμε ότι τέτοιες ερωτήσεις τις έχει γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ότι ίσως, στις άλλες εκλογές, αν ο κ. Παυλίδης εκτιμήσει τις υπηρεσίες του και τον ξαναχρίσει  Αντιπεριφερειάρχη και δεν θα χρειαστεί τον σταυρό από τους Ξανθιώτες αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

Γι αυτό αγαπητέ μας κ. Αντιπεριφερειάρχα, άνοιξε την πόρτα του Γκέρυ και σταμάτα την ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών μας που για να βρούνε παρκινγκ ζαλίζουν οικοδομικά τετράγωνα και όχι αστεία.

Βέβαια θα μου πεις, εσύ δεν έχει πρόβλημα πάρκιγκ και ότι οι πολίτες από τους φόρους που πληρώνουν, σου το έχουν εξασφαλίσει στην Νομαρχία, αλλά ρώτα και τους άλλους.

Και μιας και πιάσαμε τις ερωτήσεις που απαντήσεις δεν έχουν αλλά οι δημότες θα απαντήσουν όταν θα έρθει η ώρα τι γίνεται κύριοι δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπείρου με τις ράμπες των ΑΜΕΑ για να κατεβαίνουν και αυτοί οι φουκαράδες και να τους αγγίζουν τα κύματα του Βόρειου Αιγαίου;

Ξέρω θα προτιμούσατε να μην σας σκοτίζουμε αλλά δυστυχώς κάτι πρέπει να γίνει και για αυτούς τους ανθρώπους.