ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1/2 ποτήρι σπορέλαιο
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
αλεύρι όσο πάρει

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το χλιαρό γάλα, ρίχνουμε τη μαγιά και τη διαλύουμε καλά. Ρίχνουμε το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, το αλάτι και αλεύρι όσο πάρει ώστε η ζύμη να είναι μαλακή και να πλάθεται.
Γεμίζουμε με τυρί ή ότι άλλο θέλουμε. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι, τα αλείφουμε με αβγό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
ΣΗΜ: η ζύμη γίνεται αφράτη σαν ζύμη ψωμιού.