Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Μάθαμε ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας της Ξάνθης επισκέφτηκαν έναν βουλευτή του τόπου για να του εκθέσουν τους προβληματισμούς τους, τις ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό και γενικά ζήτησαν την στήριξη του για την επίλυση αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και που έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια των πολιτών. Δεν έγινε αντιληπτό σε τι ακριβώς θα βοηθούσε τους συνδικαλιστές της αστυνομίας ο συγκεκριμένος βουλευτής, οι οποίος  με την ψήφο του αυτό το Σαββατοκύριακο, θα αποτελειώσει και τους υπόλοιπους Ξανθιώτες.

Ένας ανύπαρκτος βουλευτής για τον τόπο, ένας βουλευτής που δεν γνωρίζει ούτε προς τα πού πέφτει το κέντρο της πόλη γιατί δεν κυκλοφορεί μην τον πάρουν “παραμάσχαλα”, ένας βουλευτής που τιμά τους νεκρούς προγόνους αυτής της πόλης καταθέτοντας ανθοδέσμη θαρρείς και πηγαίνει σε γενέθλια. Που δεν έχει αντιληφθεί τα δύσκολα που βιώνουν εξ αιτίας της απάνθρωπης πολιτικής που ασκεί και με την δική του ψήφο η κυβέρνηση.

Είναι να απορεί κανείς που οι συνδικαλιστές – σαφώς και δεν επικρίνονται οι πρωτοβουλίες τών συνδικαλιστών που προσπαθούν να πιαστούν από κάπου μπας και λυθεί κάτι από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δουλειά τους οι άνθρωποι. Όμως  απευθύνθηκαν σε έναν άνθρωπο που επειδή έκανε την ορντινάντσα απολαμβάνει αυτή τη στιγμή το μηνιάτικο των 8.000 και κάτι πάρα πάνω ευρώ από το αίμα του λαού που σταλάζει κάθε φορά που ψηφίζουν έναν ανθρωποκτόνο νόμο,   για να περνά σαν βασιλιάς ο ίδιος.

Τέλος,  με τι ψυχή μπορεί να βοηθήσει ένας βουλευτής τον τόπο του όταν με την ψήφο του ζητά να του επιστρέψουν οι συνταξιούχοι και οι ανήμποροι πίσω το ΕΚΑΣ που έτσι κι αλλιώς δεν τους περισσεύουν μερικά λεπτά του ευρώ για να πάρουν μία καραμέλα στα εγγόνια τους; Ο πατέρας του τι λέει άραγε;

Σε αυτόν βουλευτή λοιπόν αποτάθηκαν οι αστυνομικοί για να προωθήσει στην βουλή και στα αρμόδια Υπουργεία το μήνυμα ότι οι Αστυνομικοί της Ξάνθης με το τεράστιο έργο που παράγουν σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών, χωρίς μέσα, υποδομές και κουτσουρεμένο τον μισθό τους, ότι πρέπει να εισακουστούν από τους αρμόδιους;

Υποβιβάζουν τον αγώνα τους οι αστυνομικοί όταν απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν το κακό που κάνουν στην χώρα και τους πολίτες της.