Ένα όνειρο που είχε η Δέσποινα Βανδή το βλέπει να πραγματοποιείται και δεν είναι άλλο από το να πάρει μέρος σε μιούζικαλ.

«Το ψάχνω από το 2008 να κάνω ένα μιούζικαλ, αλλά ακόμα δεν έχει δεήσει να έρθει», είχε πει πριν από λίγο διάστημα σε συνέντευξή της στο Down Town και όπως μαθαίνουμε σύντομα θα τη δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Mamma Mia».

Το Mamma Mia των ABBA, ένα από τα κορυφαία κι επιτυχημένα μιούζικαλ παγκοσμίως, που έχει γίνει μέχρι και ταινία έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στην Ελλάδα και θα αποδοθεί στα Ελληνικά.

Η Δέσποινα καλείται να πρωταγωνιστήσει υποδυόμενη την Donna, το οποίο στην κινηματογραφική ταινία υποδύθηκε η Meryl Streep.

Η παράσταση αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2016, στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα ονόματα των υπολοίπων συμπρωταγωνιστών και των υπόλοιπων συντελεστών θα γίνουν γνωστά κι επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές.

Πηγή:govastileto.gr