Τραγωδία στην Κεσσάνη Ξάνθης.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα στην Xanthitimes.gr και στην ραδιοφωνική μας εκπομπή στον  super fm, ασχοληθήκαμε με το καυτό ζήτημα της διέλευσης των φορτηγών αυτοκινήτων που έρχονται από τις γειτονικές χώρες και κινούνται στους παράλληλους δρόμους της Εγνατίας προκειμένου να μην πληρώσουν διόδια, έχοντας σαν αποτέλεσμα να πληρώνει η περιοχή μας με αίμα αυτή την παράβλεψη της Πολιτείας και την αντιμετώπιση του προβλήματος με ένα ωχαδερφισμό που κανένα κράτος δεν έχει, σε καμία γωνία της Ευρώπης.

Untitled

Δυστυχώς δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη από τα κείμενα μας και να χαθεί η φωνή μας από τις συχνότητες των fm και η σκληρή πραγματικότητα ήρθε χθες το βράδυ γύρω στις 22.00 να χτυπήσει την πόρτα της Ξάνθης στο ύψος της Ν. Κεσσάνης.

Ποιος φταίει;

Ποιος θα πληρώσει; Ποιος θα φέρει την γαλήνη στην οικογένεια που έχασε έναν δικό της άνθρωπο και έναν που χαροπαλεύει;

Ποιος θα πει στον πολίτη που με τους δυσβάστακτους φόρους που πληρώνει ότι μπορεί να κινείται με ασφάλεια στους δρόμους;

Δεν ήμαστε παρόντες στο θανατηφόρο δυστύχημα και δεν ξέρουμε αν έφταιγε ο οδηγός του ΙΧ ή η νταλίκα, αυτά είναι θέματα ρουτίνας και θα τα βρει η τροχαία, σημασία έχει ότι είχαμε μία σύγκρουση μιας νταλίκας που έπρεπε να κινείται πάνω στην Εγνατία και αυτή πιθανών για να μην πληρώσει διόδια στο ύψος του Ιάσμου εκινείτο στο δρόμο Κομοτηνή -Λάγος -Ξάνθη. Ένας δρόμος που μέχρι να αποφασίσουν οι Υπουργοί αυτής της Κυβέρνησης, κανένας δεν ξέρει ακόμη τι φόρο αίματος θα πληρώσει η περιοχή.

Ακούσαμε ότι ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σπίρτζης νομοθέτησε σχετικά. Άραγε πότε θα τελειώσει τις δαιδαλώδης διαδικασίες εφαρμογής ο νόμος που λένε ότι ψηφίστηκε και που απαγορεύει στα φορτηγά να κινούνται στους παράλληλους δρόμους τής Εγνατίας για να φτάσει να έχει εφαρμογή; Μήπως χαθεί και αυτός μέσα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν φτάσει στην Θράκη;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Θράκη, συγκρούστηκαν ΙΧ αυτοκίνητο με φορτηγό στην Ε.Ο Ξάνθης-Κομοτηνής με νεκρή μια 49χρονη γυναίκα.

xasapis

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Κυριακή το βράδυ λίγο πριν τις 22.00 στην Ε.Ο Ξάνθης- Κομοτηνής, στο χωριό Κεσσάνη όπου φορτηγό το οποίο είχε έρθει από Βουλγαρία, με αλλοδαπό οδηγό, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός η άτυχη γυναίκα 49 ετών.

Από το συμβάν, σοβαρά τραυματισμένος βγήκε ο οδηγός του ιχ αλλά και του φορτηγού, δυστυχώς όμως η 49χρονη οδηγός καταγωγής από την Κομοτηνή ανασύρθηκε νεκρή. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα το ένα από τα δυο οχήματα να τυλιχτεί στις φλόγες. Ευτυχώς βρισκόταν αρκετοί περαστικοί οι οποίοι έδωσαν την βοήθειά τους σβήνοντας με πυροσβεστήρες την πυρκαγιά στο όχημα. Πολλά ασθενοφόρα αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και συνόδευσαν τα θύματα της σύγκρουσης μέχρι το νοσοκομείο της Ξάνθης. Συνέχεια της ενημέρωσης θα έχουμε από το αστυνομικό δελτίο της ΑΤ Ξάνθης.