Είναι λυπηρό κάποιοι να σε κυβερνούν.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο κ. Ν. Τόσκας ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για τα «Ελευθέρια» όπου και στις δηλώσεις του έκανε αναφορά για ιστορία και παραδόσεις.

Μίλησε για πατριωτισμό και πώς η Χώρα μας ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και οι θεσμοί όλοι είναι στο πλευρό της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου γενικότερα.

Untitled

Ένα παραλήρημα ενός πρώην στρατηγού που μεγάλωσε μεν με αρχές και πορεύτηκε μέχρι που εντάχθηκε, όπως λένε οι πρώην συνάδελφοι του στον ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενος από το τότε «προοδευτικό» ΠΑΣΟΚ και εκεί αρχίζει το δράμα όλων των πολιτικών ανδρών που ναι μεν βίωσαν την νοικοκυροσύνη στην δουλειά τους αλλά προκειμένου να «τρυπώσουν» και να επιβιώσουν πολιτικά τα ξεχνούν όλα και συμπορεύονται με λογικές ενός κόμματος που δεν έχει… λογικές.

Όσο για τα τελευταία επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που το Σαββατοκύριακο της ψήφισης του νομοσχεδίου κρεμάλα για τον Ελληνικό Λαό, όπου μία φούχτα «γνωστών αγνώστων» έκανε όλως περιέργως και πάλι το θαύμα της καίγοντας το, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Είναι λυπηρό να επιτρέπει ο κ. Τόσκας μία χούφτα μετανάστες να κρατούν σε ομηρία την Χώρα κλείνοντας την σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, διαμαρτυρόμενοι γιατί η Ελλάδα δεν τους επιτρέπει να πάνε στην Ευρώπη, καταδικάζοντας δεκάδες επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα σε απραξία και αφανισμό.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ο κ. Τόσκας σαν αρμόδιος Υπουργός να μην φροντίζει ο εξοπλισμός των αστυνομικών που είναι στο πόδι νύχτα μέρα να μην αντικαθίσταται και να μην γίνεται ποιο λειτουργικός.

Είναι λυπηρό ο κ. Τόσκας, να επιτρέπει το μεγαλύτερο λιμάνι της Χώρας, ο Πειραιάς, με την έναρξη της Τουριστικής περιόδου, να μένουν με το «έτσι θέλω»  μετανάστες, οι οποίοι μετατρέπουν σε χωματερή τον χώρο, δίνοντας έτσι την εντύπωση σε όλους τους τουρίστες, που σημειωτέον έχουμε ανάγκη την παρουσία τους στην Χώρα μας, ότι  έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο xot spot.

Είναι λυπηρό το γεγονός να επιτρέπει σε κάποιες Μ.Κ.Ο. να δρουν παράνομα και εις βάρος της Χώρας μας.

Νομίζω ότι οι αναφορές είναι υπέρ αρκετές για να καταλάβει κανένας την λογική των κυβερνόντων, αν υπάρχει λογική.

Οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Υπουργός στα τοπικά μέσα της Αλεξανδρούπολης είναι  λόγια του αέρα.

Προφανώς δεν ζει μόνο ο κ. Τσίπρας σε αυταπάτες αλλά όλη η κυβέρνηση του.

xasapis