Γ. Ζερζελίδης: Βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι στήριξης της κοινωνίας μας

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος.

Untitled

Την πλήρη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Γιάννης Ζερζελίδης, πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης, για την πέρα από τα αναμενόμενα μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, στο σημαντικό μηχανοκίνητο αθλητικό  γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται στις εγκαταστάσεις του «Αρένα», μιλώντας στον super fm και τον Α. Παυλικιάνο.

Όπως ανέφερε ο Γιαννης Ζερζελίδης, οι συμμετοχές την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασαν τις 26 και το έπαθλο μετράει στην Βόρειο Ελλάδα.

Έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του διημέρου όπου όλη η αθλητική μηχανοκίνητη πανδαισία θα κλείσει με το διπλό drift.

Ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα όπου όπως τόνισε, γίνεται για να βοηθηθεί οικονομικά ένας συναθλητής τους που βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι την Πέμπτη, πριν τον αγώνα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας για να τα θαυμάσει ο κόσμος και να αγοράσει το εισιτήριο το οποίο κοστίζει 7,5 ευρώ για το διήμερο, συμπεριλαμβάνει καφέ ή σάντουιτς.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Γλυκοπωλείο Ξάνθης και στο κατάστημα ανταλλακτικών του κ. Μάγκου.

xasapis

Τέλος ο κ. Ζερζελίδης κάλεσε όλους τους Ξανθιώτες να στηρίξουν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που με την σειρά του επιστρέφει στην Ξάνθη πολλά οφέλη, όπως ξενοδοχεία, γλυκά, φαγητά, καφές.

Προσπάθειες αυτού του είδους, αξίζει να τις στηρίζει κάποιος και η τοπική αυτοδιοίκηση Δήμοι και Περιφέρεια όσο και αν τα οικονομικά είναι «στριμωγμένα», να κάνουν ότι είναι δυνατόν καλλίτερο, γιατί έτσι δεν στηρίζουν μόνο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά όλη την τοπική κοινωνία.