Το Warhammer: Age of Sigmar είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μινιατούρες μοντελισμού που κυκλοφόρησε από την Games Workshop το 2015.

Είναι ένα παιχνίδι τακτικής και παράταξης φανταστικών στρατευμάτων μεσαιωνικού τύπου και μάχης που διαδραματίζονται στο σύμπαν του Warhammer.
Βασίζετε πάνω σε μια μεγάλη βιβλιογραφία φαντασίας αλλά δεν είναι απαραίτητο να την έχει διαβάσει κάποιος για να παίξει το επιτραπέζιο, θα βοηθούσε ωστόσο για να δώσει ένα βάθος και ένα ιστορικό υπόβαθρο στις μάχες που θα αναπαριστούνται πάνω στο τραπέζι.

Τι είναι το Warhammer:
Το Warhammer δεν είναι απλά ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, είναι ένα ολοκληρωμένο Hobby.
Δεν υπάρχει ταμπλό το οποίο να σε περιορίζει που θα παίξεις αλλά παίζετε σε οποιαδήποτε επιφάνια τραπεζιού η οποία εμπλουτίζετε με σκηνικά όπως λόφοι δέντρα κτίρια συντρίμμια ποτάμια, δεν είναι υποχρεωτικά απλά δημιουργούν ένα φανταστικό περιβάλλον για μεγαλύτερη απόλαυση του παιχνιδιού.
149

Τα σκηνικά μπορούν να αγοραστούν να συναρμολογηθούν και να βαφούν όπως όλα τα προϊόντα της Games Workshop ή να κατασκευαστούν από αφρολέξ και να αφήσεις την φαντασία ελεύθερη να δημιουργήσει!

Η πρώτη απόφαση που έχει να πάρει ένας παίκτης είναι ποια παράταξη-φυλή του αρέσει είτε από εμφάνιση είτε λόγο της ιστορίας της, σε αυτό το σημείο μπορεί να περάσει από το Fantasy Gate στην Ξάνθη να δει, να συζήτηση με το προσωπικό και να πάρει πληροφορίες.
Από την στιγμή που πείρε τον πολυπόθητο στρατό απολαμβάνει την ευχαρίστηση της δημιουργίας συναρμολογώντας τις μονάδες του και βάφοντας τις είτε στους χρωματισμούς που προτείνονται είτε στο προσωπικό του στυλ, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Και εδώ μπορεί να βοηθήσει το προσωπικό του Fantasy Gate με τεχνικές και τεχνογνωσία για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν το επιθυμείς μπορείς να αγοράσεις και βιβλία που να μυήσουν στον κόσμο του Warhammer ή να συζητήσεις με «παλαίμαχους» που συχνάζουν και παίζουν στο “War Room” του Fantasy Gate για να μάθεις περισσότερα για το σύμπαν και τον κόσμο του Warhammer.
Όταν είσαι έτυμος παίρνεις το ρόλο του στρατηγού και οδηγείς τις μονάδες στην μάχη ενός σεναρίου αντιμετωπίζοντας τον ή τους συμπαίκτες σου σε επικές μάχες!

Λίγα λόγια για την ιστορία:
Η παρατάξεις του Χάους (Chaos) έχουν εισβάλει στον παλιό κόσμο και οι σφοδρές μάχες οδήγησαν στην σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου του Warhammer και το θάνατο του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό οδηγεί στην Εποχή του Sigmar (Age of Sigmar) με την επιστροφή του χαμένου ιδρυτή της ανθρώπινης αυτοκρατορίας που λατρευόταν σαν θεός.

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ..
Scan0003-5