Καλούνται τα νέα «ταλέντα» να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης.

 

Με ανακοίνωση του το Μουσικό Σχολείο της Ξάνθης ενημερώνει τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ Δημοτικού αν ενδιαφέρονται να δηλώσουν μέχρι τις 31 Μαΐου την επιθυμία τους να φοιτήσουν.

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι εγγραφές  για την  Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς  2016-2017 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαΐου 2016.

 

Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται το παιδί τους να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης πρέπει να συμπληρώσουν  τη σχετική αίτηση και να την καταθέσουν:

 

Α) στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης,

ή

 Β) στο  Δημοτικό Σχολείο φοίτησης του παιδιού τους.

 

Εναλλακτικά:

Μπορούν να την αποστείλουν μέσω φαξ στο 25410 92256.

 

Το έντυπο της αίτησης μπορούν οι γονείς – κηδεμόνες να το προμηθεύονται από το Μουσικό Σχολείο και την Ιστοσελίδα του: http://gym-mous-xanthis.xan.sch.gr καθώς και από το Δημοτικό Σχολείο φοίτησης του παιδιού τους.

 

Αναφέρουμε, ότι στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή. Η διαδικασία επιλογής των μαθητών διενεργείται από αρμόδιες επιτροπές που ορίζονται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α΄/ θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 16 έως 22 Ιουνίου 2016.

Πρόκειται για απλές εξετάσεις για τις οποίες δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

 

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Διομήδεια Ξάνθης

Τηλέφωνο/Φαξ: 25410 92212/ 25410 92256

   

Ο Διευθυντής

 

Παναγιώτης Κουτάκης

Ιστοσελίδα: http://gym-mous-xanthis.xan.sch.gr