Ζητά αποκατάσταση από την τουρκόφωνη εφημερίδα η Σταυρακη. Θα αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Με την διευκρίνηση ότι “δεν υπάρχει τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο” με εξώδικό της η Δάφνη Σταυράκη η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου του Εχίνου που στοχοποιήθηκε από τουρκόφωνο έντυπο, ζητά την αποκατάστασή της.

Η Δάφνη Σταυράκη η οποία στοχοποιήθηκε, οι δηλώσεις και αναρτήσεις της στο face book έγιναν θέμα στον Τουρκόφωνο τύπο με σκληρές ανθελληνικές και προσωπικές επιθέσεις εναντίον της, με αποτέλεσμα να έρθει η δικαιολογημένη αντίδρασή της.

Σύμφωνα με το “Χρόνο” Κομοτηνής, ζητά από την μειονοτική εφημερίδα να αφαιρεθούν όλα όσα κακόβουλα γράφηκαν προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή της και κυρίως την αναπαραγωγή δηλώσεων και φωτογραφιών δίχως την συναίνεσή της ενώ παράλληλα, στο εξώδικό της διευκρινίζει ότι «Δεν υπάρχει τουρκικό μειονοτικό δημοτικό σχολείο Εχίνου, αλλά μειονοτικό δημοτικό σχολείο Εχίνου”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δασκάλα δέχτηκε επίθεση από τον μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-που είναι άραγε η “προοδευτικότητα”του;- και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πρώην ιμάμη του Σινίκογλου, διότι έκανε αναφορά στο face book και σε προσωπικό  της ιστοχώρο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Ελληνική γλώσσα στο σχολείο…