Με νέα του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης απλά τονίζει το γεγονός πώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης, εκτός από την απώλεια της επαφής τους με την κοινωνία, έχουν και «γεωγραφική» απώλεια όπως τονίζετε στην ανακοίνωση του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ

Το «xanthileft.gr ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης» εκτός από «ολυμπιονίκες» των Μνημονίων, της ανεργίας και της «κωλοτούμπας». Εκτός από ανιστόρητοι αναδεικνύεστε με την τελευταία ανάρτησή σας και σε αγεωγράφητους «ολυμπιονίκες». Εκτός βέβαια, αν ψευδώς και εσκεμμένα αναφέρεται ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ότι δήθεν ο Περιφερειάρχης που έχει την ευθύνη του Νομού Ηλείας, είναι ο «Τατούλης μας». Πρέπει όμως να μάθετε ότι ο Νομός Ηλείας ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειάρχης είναι ο κ. Κατσιφάρας. Τι σημασία έχει όμως ποιος είναι Περιφερειάρχης; Στην Ελλάδα έχουμε Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και αυτός φέρει την μεγάλη πολιτική ευθύνη του «εθνικού αίσχους» των ατελείωτων χιλιομέτρων σκουπιδιών στο λίκνο του πολιτισμού, το Νομό Ηλείας, της μεγάλης ντροπής και του ευτελισμού της χώρας μας διεθνώς.
Μην ντρέπεστε να το αποδεχθείτε «νίπτοντας τα χείρας σας» ως σύγχρονοι Πόντιοι Πιλάτοι. «Θου, Κύριε, φυλακὴν τω στόµατί µου». Έλεος!