Συνελήφθησαν χθες (23-4-2016) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 33χρονος και μία 31χρονη, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Κομοτηνή  

Ειδικότερα,  χθες το βράδυ, οι δύο (2) δράστες μετέβησαν σε κατάστημα της πόλης, όπου ο 33χρονος, φορώντας κουκούλα (full face), εισήλθε στο εσωτερικό του και επιχείρησε να διαρρήξει την ταμειακή μηχανή, ενώ η 31χρονη ανέμενε έξω από το κατάστημα. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος (75χρονος ημεδαπός), τον οποίο στη συνέχεια ο 33χρονος απείλησε με ένα κατσαβίδι και άσκησε σε βάρος του σωματική βία, προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

 

Σημειώνεται ότι η 31χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.