Bob Theatre Festival 2016
9-15 Μαΐου

Το θέατρο φοράει τα.. ανοιξιάτικά του και το γιορτάζει στο Bios: από τη Δευτέρα, 9 έως και την Κυριακή, 15 Μαΐου, το 9o Bob Theatre Festival είναι το γεγονός που όλοι περιμένουμε!
Με άξονα το καλό θέατρο νέων ταλαντούχων δημιουργών, σχεδιάστηκε και φέτος το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης, το οποίο χωρίζεται στις εξής θεματικές ενότητες:
1. Παραστάσεις που ξεχώρισαν την σαιζόν που πέρασε
2. Πρεμιέρες και In-progress που παρουσιάζονται ειδικά για τους θεατές του 9ου Bob Theatre Festival
3. Κωμωδία: το Bob Theatre Festival σε συνεργασία με το 2o Avaton International Comedy Festival, σας παρουσιάζει μια επιλογή από stand-up comedy και αυτοσχεδιασμό!
4. Ανατρεπτικό Κουκλοθέατρο για «ψαγμένους» θεατές, 12 ετών και άνω
5. Διαγωνισμός νέων δημιουργών Scratch Night 2016, ο οποίος –με την ευγενική χορηγία του STRONGBOW apple ciders- δίνει τη δυνατότητα στους νέους δημιουργούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους κάνοντας ένα δεκαπεντάλεπτο scratch… παράσταση!
72 ώρες
Το τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Φεστιβάλ είναι ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος -στο πλαίσιο της τιμητικής του διάκρισης- παρουσιάζει την παράσταση που συζητήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγες: Η Κατερίνα ανοίγει το 9ο Bob Theatre Festival σε μία παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης “ΜΑΖΙ”.
mazoxtra
Για 9 χρόνια, το Bob Theatre Festival είναι το meeting point της Άνοιξης: για μία εβδομάδα, ξέρουμε ότι από την ώρα έναρξης του Φεστιβάλ μέχρι… αργά το βράδυ, το θέατρο γίνεται γιορτή: με δυνατές παραστάσεις, όμορφα πάρτυ, ωραία μουσική και… άπλετη θετική ενέργεια και χαρά! Θα σας (ξανα)δούμε στο Bob, λοιπόν!
Ακαταμάχητοι Λεβέντες